2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم..

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 48 پست
کلاسای  ارز دیجیتال رو نگاه کن.کار کن بعدا.درامدشم خوبه.حوصلت هم سر نمیره

علاقه ندارم متاسفانه رشته خودم ای تی هست دارم تو خونه یاد میگیرم ک بعد عید برم سر کار

علاقه ندارم متاسفانه رشته خودم ای تی هست دارم تو خونه یاد میگیرم ک بعد عید برم سر کار

ای جونم موفق باشی خانم گل

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پرستار. 

ده ماهه خودش داره مراقبت میکنه  یهو بچه رو بسپاره به پرستار؟   از کجا معلوم پرستار ادم خوبی باشه؟ شما تضمین میکنی بچه ای که الان نیاز به مادرش داره  در اینده استرس نگیره  ایشون اگر میخواستن تو اجتماع باشن نوایسی  فعلا بچه دار بشن الان باید مادر خوبی باشن  مهمترین وظیفه ایشون الان مادر بودنه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
چه ربطی داشت؟ مگه فقط با خشم و کتک کاری یه زن میتونه استقلالشو حفظ کنه؟؟

جوری ک شما گفتی به شوهرت چه ربطی داره! قطعا بعدش دعوا لازمه.

ادم وقتی ازدواج میکنه چه مرد چ زن دیگه بتوچه و اینا معنا نداره. باید تو هرکاری باهمدیگه مشورت کرد.

بعدم کسی که بچه ی چند ماهه داره واقعا یکم صبر کنه بچه از اب و گل بیاد بیرون هم برا خودش خوبه هم بچه.

عجله دارید مگه برا زندگی کردن؟ 

😐😐

حق با همسرته اگه شرایط مالی خدبی دارید  حداقل تا دو سالگی باید کنار فرزتدتون باشید. باید قبل ...

شرایط مالی معمولیه اما هیچوقت استقلال مالی ک قبلا داشتم رو نخواهم داشت و میخوام قاطی جامعه بشم اینطوری خیلی منزوی میشم تو خونه چند تا کلاس ثبت نام کردم و نشد مثل حصوری یاد بگیرم

شرایط مالی معمولیه اما هیچوقت استقلال مالی ک قبلا داشتم رو نخواهم داشت و میخوام قاطی جامعه بشم اینطو ...

به نظرم یکم صبر کن بچه ت بشه یکساله 

بعد در هفته دو ساعت بذار خونه مامانت یا کس دیگه برو کلاس.

واقعا حیفه این روزارو با دخترت نگذرونی 

بعدا دلت خیلی تنگ میشه.

جوری ک شما گفتی به شوهرت چه ربطی داره! قطعا بعدش دعوا لازمه. ادم وقتی ازدواج میکنه چه مرد چ زن د ...

معلومه به شوهرش ربطی نداره و معلومه زن نمیره تو روی شوهرش بگه به تو ربطی نداره!

مشورت اینه که به توافق برسن نه که مرد حرفش به کرسی بشینه. باید انقد گفتگو کرد تا راضی شه درخواست همسرشو تا حدی بپذیره.

از بچه چیزی کم نمیشه مادرش سه چهار ساعت در هفته یه کلاس بره تا روحیه بهتری داشته باشه. اثر منفی مادر افسرده خیلی بیشتره.

و بله من به شخصه عجله دارم برای زندگی کردن. از تو خونه موندن و بیکاری و بی برنامگی حالم بد میشه و افسرده و دلمرده میشم.

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈
فکر میکنم یه مقدار ایام بارداری و بعد اون، زایمان خودش باعث افسردگی میشه... بچه کوچیک داشتن هم بخاط ...

ممنون عزیزم بله تصمیم دارم خواهرم نگهداری کنه و بهش ماهی ی مبلغی بدم چون پدر مادر خودم و همسرم مسن هستن 

اما هنوز همسرم متقاعد نشده و میبینه ک خیلی اذیت مبشم تو خونه 

چه ربطی داشت؟ مگه فقط با خشم و کتک کاری یه زن میتونه استقلالشو حفظ کنه؟؟

اتفاقا اصلا اهل دعوا اینا نبستیم خدارو شکر خودمم شخصیت مستقلی دارم و همسرم روم حساب میکنه اما دوست دارم اونم متقاعد بشه ک برم دنبال علاقه مندی هام

سعی کن نسخه خودتو برا همه نپیچی ✌🏼

نسخه پیچیدم؟؟ عزیزم تبادل نظره اومدم نظر خودمو نوشتم نه بالای اسمم نمایندگی گروهیو کردم یا گفتم الا و بلا همه مثل من باید فکر کنن.

شما تا نظر متفاوت دیدی اومدی تیکه و کنایه انداختی و بعدم گفتی نسخه نپیچ یعنی حرف نزن واسه بقیه!

نه عزیزم من کاری به بقیه ندارم. خیالت راحت.

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈