2789

میخوابم یا اهنگ گوش میدم تنهایی حالم خوب میشه

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گریه میکنم کسیوندارم دردودل کنم گاهی فقط بامامانم حرف میزنم چون دوستی ندارم

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

وقتی دلم میگیره بیشتر موقعا اهنگ غمگین گوش میدم و خالی میکنم خودمو 

بعضی وقتام با مامانم درد و دل میکنم 

بعضی وقتام نماز میخونم اروم میشم 

البته من قبلا اینجوری نبود قبلا خیلی شاد و شیطون بودم ولی متاسفانه یکیو از دست دارم کلا عوض شدم 🙃❤️‍🩹

*✿ ܣࡅ࡙ــ‌ܥ݆ܢ ࡐ‌ܧـ‌‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ࡙ة ܭࡅ߭ܭࡐ‌ܝ‌ي ߊ‌ܝ̇‌ ࡅ߳ܠߊ‌ܚ݅ࡍ ܭܝ‌ܥ‌‌ࡅ߭ܚ݅ࡍ ܟܿܢܚࡅ߳ܘ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܥ݆ࡐ‌ࡍ߭ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܘ ࡅ࡙ܘ ܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܨ ܥܼࡐ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߳ܠߊ‌ܢܚ݅ߊ‌ܢܚ݅ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢ̣ࡅ࡙ࡅ߭ܘ ✿*

گریه میکنم

اهنگ گوش میدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کاری ک من امشب کردم انقد از خودشو بندش گلایه داشتم که چندین صفحه شد....😔

💔🥀🤦‍♀️

منم درد و دل میکنم باهاش جز خودش نمیتونم حرفم و به کسی بزنم...

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
💔🥀🤦‍♀️ منم درد و دل میکنم باهاش جز خودش نمیتونم حرفم و به کسی بزنم...

😔😔😔بعضی موقعها دیگ با خودشم قهرم میشه اخه من سنی نداشتم انقدر سختی کشیدم دارم میکشم همش میرزم خودم

کاش هیچوقت دنیا نمیومدیم....