2789
💔🥀🤦‍♀️ منم درد و دل میکنم باهاش جز خودش نمیتونم حرفم و به کسی بزنم...

کلا درد و دل با خدا یه حسی داره نمیدونم چجوری بگم 

وقتی با خدا درد و دل میکنم یا نماز میخونم بعدش خیلی اروم میشم خیلییییی💔

*✿ ܣࡅ࡙ــ‌ܥ݆ܢ ࡐ‌ܧـ‌‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ࡙ة ܭࡅ߭ܭࡐ‌ܝ‌ي ߊ‌ܝ̇‌ ࡅ߳ܠߊ‌ܚ݅ࡍ ܭܝ‌ܥ‌‌ࡅ߭ܚ݅ࡍ ܟܿܢܚࡅ߳ܘ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܥ݆ࡐ‌ࡍ߭ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܘ ࡅ࡙ܘ ܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܨ ܥܼࡐ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߳ܠߊ‌ܢܚ݅ߊ‌ܢܚ݅ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢ̣ࡅ࡙ࡅ߭ܘ ✿*

فی   لتر ندارین 

رایگان یا پولی انلاین 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جوابم گرفتی؟

اره خدا همیشه جوابمو داد من همه چیزو باختم و فقط اون بود که میتونستم همه چیزو بهش بگم ی وقتایی باهاش دعوام شد و بعدش بازمباگریه رفتم در خونش افسردگی شدید و احساس پوچی داشتم و تا تونستم سوره یاسین خوندم که شفا گرفتم و امیدم یه آینده ای که خدا قراره برام بسازه 

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
😔😔😔بعضی موقعها دیگ با خودشم قهرم میشه اخه من سنی نداشتم انقدر سختی کشیدم دارم میکشم همش میرزم خود ...

چن سالته مگ 🥲

*✿ ܣࡅ࡙ــ‌ܥ݆ܢ ࡐ‌ܧـ‌‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ࡙ة ܭࡅ߭ܭࡐ‌ܝ‌ي ߊ‌ܝ̇‌ ࡅ߳ܠߊ‌ܚ݅ࡍ ܭܝ‌ܥ‌‌ࡅ߭ܚ݅ࡍ ܟܿܢܚࡅ߳ܘ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܥ݆ࡐ‌ࡍ߭ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܘ ࡅ࡙ܘ ܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܨ ܥܼࡐ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߳ܠߊ‌ܢܚ݅ߊ‌ܢܚ݅ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢ̣ࡅ࡙ࡅ߭ܘ ✿*
بدبختی اینه ک تنها نیستم

با خودت نمیتوتی خلوت کنی؟

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز