2777
2789
عنوان

اوتیسم یا شاید بیش فعال😓

241 بازدید | 24 پست

سلام دختر من نزدیک ب ۳ سالشه ،تا یک ماه پیش همه چیش اوکی بود

ارتباط چشمی

کلامی

ولی الان چند وقته هرچی صداش میکنم جوابمو نمیده!انگار اصلن تو باغ نیست 

مدام سرشو میزاره رو زمین حالت کله ملق،

علتش چی میتونه باشه مگه میشه همه چی عالی باشه یکدفعه عوض بشه..

از قسمت کلینیک سایت پرسشت رو بپرس

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلام داره ؟دستور پذیری بازی هدفمند؟

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزم اگه مشغول به کاری هست صداش میکنی نگران نباش پسر منم وقتی مشغول هست از بچه گی صدا کنم جواب نمیده اتیسم هم نیست خیلی هم درس خونه🥰

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

من واقعا نپرسیدم ک انتصظار داشته باشم جواب تخصصی بگیرم گفتم شاید کسی بوده ک تجربه منو داشته باشه وگرنه این ک ببرم دکتر رو خودم میدونم و وقت هم گرفتم ولی تا نوبت برسه فکر و خیال آروم نمیذاره آدمو

کلام داره ؟دستور پذیری بازی هدفمند؟

بله حرف میزنه ،دستور پذیری داره ولی مشکل اینجاست ک صدبار باید صداش کنم تا ب زور ج بده و آخرم احساس میکنم از اجبار کاری ک میگم و انجام میده

بازی هدفمند هم بله

عزیزم اگه مشغول به کاری هست صداش میکنی نگران نباش پسر منم وقتی مشغول هست از بچه گی صدا کنم جواب نمید ...

آخه خوب میتونم بگم مدام مشغول ی کاری هست ...کی آزاده ک بخوام صداش کنم ...چقدر حالم بده و استرس دارم😭

بله حرف میزنه ،دستور پذیری داره ولی مشکل اینجاست ک صدبار باید صداش کنم تا ب زور ج بده و آخرم احساس م ...

کارتون دو زبانه میبینه؟گوشی یا تلوزیون چقد استفاده میکنه؟

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم