2777
2789
عنوان

خانومای شاغل و خانه دار بیاین

514 بازدید | 57 پست

من کارمندم .. هر روز از صبح تا ۲ سرکارم .. چند روزه به شدت دلم میخاد نرم سرکار بشینم تو خونه فیلم ببینم و غذا بپزم، تمیز کاری کنم و زندگی معمولی داشته باشم ... از طرفی هم اگه چند روز نرم سرکار افسردگی میگیرم چون به شدت استقلال طلبم و عاشق کارمم  ... خانمای شاغل و خانه دار آیا شما هم شده دچار این حس ها بشین که کاش مثلا خانه دار یا شاغل بودین؟؟

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم منم همینجوری ام تابستون دوست دارم برم مدرسه ،ولی موقع مدرسه دوست دارم خونه داری کنم ب خونه زندگی ام برسم .من دبیرم بازم خوبه تابستونا تعطیلم

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 

من خونه دارم و خیلی راحتم 

مادرم کارمند بود خیلی سختی کشید نمیخوام مث اون اذیت بشم 

کار خونه داری همیشه به عهده خانومه اول و آخرش پس واسه کارمندی زیاد شوق ندارم هرچند ارشد مهندسی ارتباطات دارم

من شاغلم نه اصلا دلم نمیخواد سرکار نرم 

من نیاز مالی اونجوری به حقوقم ندارم ماهی ده تومن سود سپرده و اجاره می گیرم یعنی صرفا برای پول نمیرم سرکار 

البته پول خیلی مهمه ولی عاشق کار کردن هستم میشینم تو خونه هم نه درست به خونه زندگی میرسم نه کار مفیدی انجام میدم سرکار میرم خیلی زندگیم نظم داره 

البته من یه کم شغلم متفاوت دوره های بیکاری دارم 

چون مدرس هستم از بیستم خرداد تا بیست تیر که شروع کلاس های کنکور هست تعطیلم دوباره از پونزده شهریور تا اول مهر هم تعطیلم 

تو تابستون هم هر روز سرکار نمیرم ولی اونجوری هم عاشق تابستون نیستم 

من خانه دارم یکی از آرزوهام این بود که یه کار داشتم تا ساعت 2 به نظرم کار شما سخت نیست الکی به خودت سخت نگیر اون خانومهایی که شرکت های خصوصی بخش کارگریش کار میکنن اونا حق دارن از زندگی بیفتن ولی در کل ما خانه دارها همیشه قسمت مالی و استقلال زنان شاغل دیدیم از سختیاش خبر نداریم ولی کار تا ساعت 2 با حقوق 7 تومن به بالا خیلی خوبه حیف از دست نده

عزیز دردانه ی خدا🌹
ببین به نظر من شما کارت خوبه خدا رو شکر تا ساعت دو هست من اون زمانی که کارم تا سعت پنج و شیش بود این ...

وای من اگه اینجوری باشه استعفا میدم

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔