2777
2789
عنوان

شیطون

363 بازدید | 32 پست

دخترم7سالشه خیلی شیطونه شلوغه یه پسر9ساله هم دارم اون ارومتره ولی وقتی باهم باشن اونم میشه مثل دخترم یکسره میخندن میگم بسه میدوعن دنبال هم یادعواشون میشه یا بازی میکنن دخترم حاضرحوابه هرچی میگم جوابمومیده چکارکنم 

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیزی نگو که عادت کنه به حاضر جوابی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه خب ندوعه چیکار کنه باید تخلیه بشن یا نه جواب چی میده ببینین تو خونه چی گفتین که یاد گرفته

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه خب ندونه چیکار کنه باید تخلیه بشن یا نه جواب چی میده ببینین تو خونه چی گفتین که یاد گرفته

مثلا میگم بی ادب میگه خودتی

دیگه وقتی بچه آوردین مسئولیت این جاهاشو هم باید قبول کنید بزارید بچگی کنن فردا بزرگ شدن رو دلشون عق ...

من فکرمیکنم بیشفعاله چون شباهم دیرمیخابه

دوست دارم اروم باشه بادخترجاریم مقایسش میکنم اون خیلی اروم و ساکته 

ببخشید ولی مشکل از خود شماس

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دوست دارم اروم باشه بادخترجاریم مقایسش میکنم اون خیلی اروم و ساکته 

احتمالا جاری هم میگه خوشبحال شما که دخترت پر شور و حرارت

مقايسه کلا ممنوع عزیزم 

رفتارشون طبیعیه برای این سن

البته حاضر جوابی به شرطی که گرفتن حق باشه و کلا حرف بی ادبی زده نشه مشکلی نداره  داره؟

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز