2777
2789
عنوان

شیطون

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 32 پست
دوست دارم اروم باشه بادخترجاریم مقایسش میکنم اون خیلی اروم و ساکته

شما بچه بودی دوست داشتی مقایسه بشی؟

عزیزم ببخشید اینو میگم اما بنظرم روی احساس مادری و تربیت فرزند بیشتر تمرکز کن تا احساس جاری بودن!

خودت با بچه ها بازی کنی میتونی مقدار سروصدا رو کنترل کنی گلم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

احتمالا جاری هم میگه خوشبحال شما که دخترت پر شور و حرارت مقايسه کلا ممنوع عزیزم  رفتارش ...

البته وقتی تنهاس ارومه، وقتی داداشش مدرسس ساکته وقتی اون باشه دیگه کنترلش نمیتونم کنم

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻
شما بچه بودی دوست داشتی مقایسه بشی؟ عزیزم ببخشید اینو میگم اما بنظرم روی احساس مادری و تربیت فرزند ...

اره خودمم یکم عصبیم بعدش پشیمون میشم یه وقتایی به خودشم میگم این مقایسه کردنو بعدش پشیمون میشم

چرا

یعنی چی مصداق اون مادرایی هستین که مدام در حال مقایسه با بچه همسایه و فامیل هستین آخرشم بچه رو چنان عقده ای میکنین که با گذشت سالیان سال عمرا از یادش بره که چجوری غرورش خورد شد احساساتش جریحه دار شد رفتار الان شما داره استارت آینده اینچنینی رو میزنه همه مثل هم نیستن هر کسی شخصیت و رفتار متفاوتی داره 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

موقع ویرایش دستم خورد نصفه ارسال شد پیام قبلیم 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اره خودمم یکم عصبیم بعدش پشیمون میشم یه وقتایی به خودشم میگم این مقایسه کردنو بعدش پشیمون میشم

قربون آدم منطقی و با فهم و شعور👌🏻⚘

عزیزم حالا که میدونی مشکل از عصبی بودن خودته هم دنبال برطرف شدنش باش، هم چندتا موردی که دوستان گفتن رو دوباره مرور کن.

مادر شدی دیگه نمیتونم نداره😉

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من فکرمیکنم بیشفعاله چون شباهم دیرمیخابه

نه طبیعی..شما هرچی بیشتر واکنش نشون بدین اونا بیشتر شیطونی میکنن

بنظرم اگه خانه داری هفته ای دو سه بار وقت بزار ببرش شهربازی اونجا بیشتر انرژی شو تخلیه کنه

حالا با یه مشاور بچه صحبت کن راهکار های خوبی پیشنهاد میدن

نه طبیعی..شما هرچی بیشتر واکنش نشون بدین اونا بیشتر شیطونی میکنن بنظرم اگه خانه داری هفته ای دو سه ...

من فکرمیکنم اروم باشن بهتره چون هرچی شلوغی و بازی میکنن بدترمیشن

من فکرمیکنم اروم باشن بهتره چون هرچی شلوغی و بازی میکنن بدترمیشن

بچه آروم که آرزوی همه پدر ومادراس😅

ولی بچه شیطون حالا شاید بره رو مخت، یه شور و نشاط دیگه ای به زندگی میدن

حالا شما هم بچه تون شیطون نباید بزور به آروم بودن مجبورش کنی، چون واقعا آسیب میبینه 

دیگه هر کسی یجور ب دنیا میاد، نباید انتظار داشت همه مث هم باشن

بچه آروم که آرزوی همه پدر ومادراس😅 ولی بچه شیطون حالا شاید بره رو مخت، یه شور و نشاط دیگه ای به زن ...

انگارنمیتونه اروم باشه دست خودش نیست میگه خانم سرکلاس بهم گفته خیلی باهوش و زرنگی ولی شلوغی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز