2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افسانه نه دم  دکتر روح  Bad and crazy  اب دوغ خیاری نیستن البته قشنگن😁😁😑

عیبی نداره .میدونی فضای فیلمای کره ای خیلی آروم و رنگی و قشنگه کلا حال خوب کنه برا همین خوبه😂

بد و دیوانه 

سریاله

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                
عیبی نداره .میدونی فضای فیلمای کره ای خیلی آروم و رنگی و قشنگه کلا حال خوب کنه برا همین خوبه😂

من تازگیا شروع کردم کره ای ببینم تو هرکدوم یه کراش میزنم کصافطا انقدر جذابن تو فیلماشون😁😂🤲

دوتا اولی کمدی فانتزی  bad and crazy هم پلیسی کمدیه  گابلین هم هست اون خیلی قشنگه فانتزی ...

یس گابلین  رو بسیااااار تایید میکنم هرکی ندیده عمرش رفته

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
من تازگیا شروع کردم کره ای ببینم تو هرکدوم یه کراش میزنم کصافطا انقدر جذابن تو فیلماشون😁😂🤲

آره دقیقا منم دو هفتس باز شرو کردم کره ای دیدن.فعلا رو کیم سو هیون کراش زدم الان فیلم اشکالی نداره اگه خوب نباشی کیم سو هیون رو تموم کردم😂

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز