2777
2789
یس  گابلین  رو بسیااااار تایید میکنم هرکی ندیده عمرش رفته

گابلین رو اومدم دان کنم دیدم چند نفر نوشتن اولش خوبه اخرش بعد میشه بیخیال شدم😐

بعد میگفتن مثل دبلیو میمونه من دبلیو رو انقد کش دادن دوس نداشتم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من رو کیم بوم کراش زدم  تو یماه سه تا فیلم ازش دیدم😂😂😂

من روزی یه سریال تموم میکنم😐😂 ضبطمو میذارم روی سرعت ۲ برابر اونجاهایی هم که مهم نیس میذارم ۴ برابر و ۳ برابر برا همین زود تموم میشه.تند خوانم شدم

گابلین رو اومدم دان کنم دیدم چند نفر نوشتن اولش خوبه اخرش بعد میشه بیخیال شدم😐 بعد میگفتن مثل دبلی ...

دبلیو بی مزه بود من یه درصدم اندازه گابلین دوسش نداشتم

بد نمیشه پایانش خوبه فقط یکم درام میشه و کمدی بودنشم حفظ میکنه درکل خیلی ارزش داره ببینیش

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
پدر عجیب من  وارثان زیبای حقیقی یه فیلم سینمایی هست ک که اونم ژاپنه اسمش هتل هونوجی خیلی باح ...

دیگه چیزی تو ذهنت نیس اینارو دیدم😭البته پدر عجیب غریب رو الان زدم رو دانلود خیلی شنیدم تعریفش رو

من روزی یه سریال تموم میکنم😐😂 ضبطمو میذارم روی سرعت ۲ برابر اونجاهایی هم که مهم نیس میذارم ۴ برابر ...

😑😂😂 به چشات رحم کن خواهر من جاهایی که کیم بوم نباشه رد میکنم هرجا اون هس چندبار میزنم عقب میبینم😎💪

موش 

بد و دیوانه 

بیداری 

فراتر از شیطان 

.

.

موش خیلی خفنه فقط اسپویل نشه 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰