2777
2789
عنوان

اولین شب یلدای من و نامزدم

1775 بازدید | 34 پست

من عقد هستم. برای عید نوروز و عید قربان نصفه نیمه و سبک با منت و حرف و حدیث برام آوردن...یعنی پشت سر به شوهرم گفته بودن برای چی میخوای ببری براش اونا که هیچی نمیگن بهت ، یه وقت بدعادت میشه سر هر مناسبت کادو میخواد... 

حالا برای شب یلدا که اصلا به روشون نیاوردن و راجب شب یلدا سعی میکردن حرف نزنن

من غیر مستقیم ، وقتی که شوهرم حال مادرمو پرسید ، گفتم مادرم میگه برای شب یلدا چه برنامه ای دارین

شوهرم هم گفت چه برنامه ای ، گفتم اولین یلدای عروسه دیگه 

مادرشوهر هم ، باد کرده بود هیچی نگفت صداش درنیومد دیگه،

شب یلدا که نرفتم خونشون فرداش همشون جمع بودن انتظار داشتن منم برم که نرفتم 😔

جایی که زندگی هست ، امید هست ...🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته ؟ باید برات یه مراسم کوچیکم شده می گرفتن برای ارزش و احترام قائل نیستن شوهرت می تونست ببره رستوران فوقش تورو نشون بده با خانوادش متفاوته ولی اون کارم نکرده شمام براش کاری نکنید اگه می تونی بهم بزن جدا شو اگه دارن باید بکنن ندارن تو درک کن

عروس ما که خدا خیرش بده😂😂

هنوز چهل مادربزرگم نشده بود

گفت باید یلدایی بیارید

ما هم میخواستیم ببریم ولی گفتیم حداقل چهلم رد شه

دیگه انقد گف گفتیم بیخیال قبل چهلم مادربزرگم یلداییشو بردیم🫤

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چند وقته ؟ باید برات یه مراسم کوچیکم شده می گرفتن برای ارزش و احترام قائل نیستن شوهرت می تونست ببره ...

وضعشون معمولیه میتونستن انجام بدن ولی کلا دارن همه چیو سرسری میگیرن

چقد این رسم یلدا مهمه من کوردم ما اصلا این رسمو نداریم که برای عروس چیزی ببرن اما فقط اولین یلدا دور هم هستن 

یکی از اقواممون با یه پسر تهرانی ازدواج کرده بود خیلی مفصل یلدایی آوردن براش ولی بنظرم این رسوم بیشتر داره چشم و هم چشمی میشه و اذیت کننده عروس وداماده

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

شوهرم یه هفته قبلش گفت اون چیزا چی بود گفتی بهم ؟ من باید کاری کنم بازم ؟! گفتم نمیدونم خودت میدونی 

گفت دارم میپرسم ازت چیکار باید کنم ؟ گفتم اولین یلدایی برای عروس میبرن .. عصبانی شد گفت چند بار باید بیاریم برات نمیشه هر دفعه همرو جمع کنم بیارم خونتون... گفتم خودت کادو بگیر ،، گفت تو باید یه شوهر پولدار پیدا میکردی ، هر وقت گفتی من امضا میکنم بری هر کار دوس داری بکن یه شوهر پولدار گیر بیار ببینم هر دفعه برات چیکار برات میکنن ...