ما چند ماه پیش ماشین خریدیم پولشو من دادم شوهرم میگفت سندش به ناممن باشه یهو دوستاممدارک ماشین رو ببینم حس خوبی ندارم به نام تو باشه گفتم نه و کلی دعوا کردیم و در نهایت به اسم خودم زدم حالا قراره ماشین رو عوض کنیم یه وام هم اون بگیره نصف من بدم نصف اون پول ماشین جدید رو بهش گفتم دوباره سر سند زدن دعوامون میشه گفت واسه چی دعوا شه گفتم مث دفه قبلی گه گفتی به نام من باشه میگه نگفتم و زد زیر حرفش بعدم کلی عصبانی شد که مگه زندگیمون مشترک نیست این حرفا چیه میزنی ناراحت شده بود که من سند میخوام چکار به نام خودت باشه ولی بنظرم پیچوند عصبانیتش از این بود که من قصد ندارم پولمو همینطوری بدم و میخوام ماشین به نامم باشه نه همش حداقل قسمتی که خودم پولش رو میدم.بنظرتون حسم درسته؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظرم شما از اینده زندگی با شوهرتون بی اعتماذین تو زندگیمشترک بنام تو و من خیلی جالب نیس
واقعا چرا از نظر شما آقایون اینطوره؟ خانم نباید تو و من کنه چرا میگین فرق نداره اگه فرق نداره واسه چی میرم سرکار جون میکنم خب مینشستم خونه اون خودش میدونست و مخارج زندگیش