cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 عنوان کلاس زبان باید برم استرس دارم 343 بازدید | 15 پست هفته دیگ باید برم کلاس زبان ثبت نام کردم خیلی میترسممممممختلط هم هست خیلیییییی استرس دارم بیاید به چیز بگید ترسم بریزه😓😓😓😓 چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا 1401/10/03 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزومرگ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3133 ترسش بریزز اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبتنام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22814 اول دلیل ترست رو بگو چیه؟ مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
sahel1386 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 33389 بحاطر استرس و ترست روز های زندگیتو زهرمار نکن مگه میخواد چی بشه نهایتش؟ تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 منم میرفتم خیلی باحاله که باحال؟ پس من چرا دارم دق میکنم چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 اول دلیل ترست رو بگو چیه؟ من بچگیم کلاس میرفتم بدترین روزای زندگیم بودن اون تایما بعدش ولش کردم الان که دانشجو عم مجبورم باز برم چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 بحاطر استرس و ترست روز های زندگیتو زهرمار نکن مگه میخواد چی بشه نهایتش؟ بهش فکر میکنم حالم بد میشه فک کن جلو پسرا بخوای سوتی بدی بعد زبان اگ نفهمم معلمه چیمیگه چییییی چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
maed_eh_2994 عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 12 اگه بخوام رک باشم چرا کلاس مختلت برداشتی که الان استرس بگیری ؟یه راه کار دارم قبل از ورود به کلاس نفس عمیق بکش و اصلا توی چهرت استرستو نشون نده و اگر هم جنس مخالف مسخرت کرد یه لبخند کوچیک بزن و حواستو بده به درس
مانی_بانو عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4834 بهش فکر میکنم حالم بد میشه فک کن جلو پسرا بخوای سوتی بدی بعد زبان اگ نفهمم معلمه چیمیگ ... دخترم اگه بلد بودی که نمی رفتی کلاسهمه میرن که یاد بگیرننگران نباش
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 اگه بخوام رک باشم چرا کلاس مختلت برداشتی که الان استرس بگیری ؟ یه راه کار دارم قبل از ورود به کلاس ... بخاطر اینکه ففط این کلاس خوب بود و کسی بهم معرفی کرده فود چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 دخترم اگه بلد بودی که نمی رفتی کلاس همه میرن که یاد بگیرن نگران نباش اخه تعیین سطح دادم ترم بالا قبول شدم تقریبا 😭😭😭😭 چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
maed_eh_2994 عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 12 بهش فکر میکنم حالم بد میشه فک کن جلو پسرا بخوای سوتی بدی بعد زبان اگ نفهمم معلمه چیمیگ ... الان متوجه عمق استرست شدم ولی خب تو یه دانشجویی به خودت اعتماد کن انرژی منفی رو دور کن و اگه جایی رو متوجه نشدی فقط بپرس قرار نیست قضاوتت کنن
maed_eh_2994 عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 12 اخه تعیین سطح دادم ترم بالا قبول شدم تقریبا 😭😭😭😭 خب پس به خودت اعتماد کن تازه هرچقدر هم سطحت بالا باشه قرار نیست همه چیز رو بدونی
sahel1386 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 33389 بهش فکر میکنم حالم بد میشه فک کن جلو پسرا بخوای سوتی بدی بعد زبان اگ نفهمم معلمه چیمیگ ... اولش که هیچ کس نمیفهمه نگران نباش پسر هم انسان دیگه چرا اینقدر بزرگشون میکنید تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم