2777
2789
عنوان

بعد از دوسال نسبت بهش سرد شدم🥲

637 بازدید | 37 پست

خیلی بهم سخت میگذره دوسال باهم بهترین خاطرات رو ساختیم🥲یهو سر بی محلیاش همه چی خراب شد جدا شدیم بعد دو روز اومد منت کشی کرد منم دوسش داشتم و بهش بذگشتم، ولی بعد ازون کات کردنمون نتونستم مثه قبل بشم باهاش، الان اون بهتر شده من دیگه حتی تحمل دوست دارم گفتناشم ندارم🥲بهش گفتم میخام ازش دوری کنم یمدت البته که قبول نکرد ولی من بهش گفتم که چه تو قبول کنی چه نکنی یه مدت جواب تلفناتو، پیاماتو اینارو نمیدم لطفا هم نیا بگو همو ببینیم🥲

دلایل سرد شدنم: 

1_همیشه من تلاش بیشتر رو کردم واسه رابطمون

از پا پیش گذاشتن تا تموم شدن دعوا و بقیه چیزا

2_محبتش کم شده ، خیلی کم 

۳_جفتمون سرمون بیشتر به درسامونه 

و دلایل دیگه 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضیه همون محبتشه عزیزم، من قبلن تو همچین ارتباطی بعد کات موندم ولی بعد چهارسال درست نشد، عمرتو هدر نده یه مدت دور باش اگه محبتش درست نشد برو پی زندگیت

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
کار عاقلانه ای میکنی چند سالتونه هر دوتون؟

خیلی خستم از تلتش کردن واسش، هر چقدر هم عاشقش باشم، تنها عشق کافی نیست🥲

من 17 اون 21

درسته نمیدونم رابطه شما چه شکلیه و نمیخوام قضاوت کنم ولی یه نصیحت دوستانه حتی اگر ازدواجم بکنید تو ...

دقیقا

من یازدهمم اون دانشجو 21 سالشه

طبیعیه خب

نمیخوام ناامیدت کنم 

ولی محیط دانشگاه خیلی فرق میکنه

کیسای مناسب تری پیدا میشه 

دوست منم با یه دانشجوی پزشکی دوست شده بود 

میمُرد واسش 

کات کرد طرف🙂👐🏻