2777
2789
عنوان

باید از سختی های بچه دار شدن بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 25 پست

مانع نشده فقط سخت ترش کرده 

میخاستم ارشدم رو تو دانشگاه درجه یک بگیرم نشستم پای کنکور حامله شدم و با اینکه رتبم خوب شد مجبور شدم برم پیام نور ولی به یک لحظه کنار بچه بودنم می ارزه و پشیمون نیستم و هر لحظه خدا رو شکر می کنم به خاطرش

من حاملگی خیلی بدی داشتم ویار شدید و کلافگی عجیب 

الان حالم بهتره ولی از همه چی موندم

با این حال خیلی دلم میخواد بازم درس بخونم و بعدها خیلی کارا با پسرم بکنم خیلی چیزا یادش برم و خیلی چیزا رو اصلا باهم یاد بگیریم

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مانع نشده فقط سخت ترش کرده  میخاستم ارشدم رو تو دانشگاه درجه یک بگیرم نشستم پای کنکور حامله شد ...

منم الان پشت کنکور ارشدم نمیدونم بچه میخواد چ شرایطی واسم رقم بزنه اگه یهویی بیاد

کمک مادرتونم داره اگه بچه دار شه؟

جفتمون تهرانیم مادرم یه شهر دیگه  

میگه بچه بیارم خودم ازش نگهداری میکنم و دور کاری پروژه میگیرم و... همین الان توی مسیر رفتنی قرآن حفظ می‌کنه نصف قرآن رو حفظ کرده برگشتنی هم زبان میخونه 

ارشدش تموم شده ولی تا حالا از پایان نامه ش سه تا مقاله isi در آورده  کلا متوقف نمیشه زمان رو درست مدیریت می‌کنه از پرتی ها درست استفاده میکنه 

واسه همین میگم کسی که هدفمنده اصلا مانع براش مفهوم نداره فقط شکل و سرعت رسیدن به اهدافش تغییر می‌کنه 

.

من یکی دارم. بنظرم اگه‌کسیو داشته باشی کنارت باش کمکت بده اونقد فشارآور نیس. و ب برنامه هات میرسی‌ اما خود من ک کسیو نداشتم کنارم باشه حتی همسرم نبود هم از هدفام دور شدم هم افسردگی گرفتم و فشار زیادی روم بوده و هست

من دوسال پیش پسرم دنیا اومد اونموقع فقط دفاع دکترام مونده بود حتی پایان نامه و مقاله رم تو بارداری نوشته بودم فقط مونده بود دفاع کنم. همیییین دفااااع خالی برام یکساااااااال زمان برد و بهمن پارسال دفاع کردم تا الانم بیکار تو خونه بودم تازه میخوام بچه رو بذارم مهد برم برا پسادکترا. بنظرم حداقل ۲ الی ۳ سال بطوررررر کامل مادر رو خونه نشین میکنه. اهان اینم بگم الان دوساله زبان و مقاله نوشتن و همه چیزم تعطیل کردممممم

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

مرسی که وقت گذاشتین تجربه تون رو نوشتین بچه ها💟💟💟🌼🌼

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده