2777
2789
عنوان

باید از سختی های بچه دار شدن بگید

620 بازدید | 25 پست

هدفی چیزی داشتید که بعد بچه دار شدن نتونستین بهش برسین 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

باید=بیاید

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کل زندگیموووو شغل و کلاس موسیقی و باشگاه و....  رو ول کردم بخاطر بچه های کوچکم...

بنظرم حداقل تا ۶ سال وضعیتم همینه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
من که حس میکنم دیگه برا خودت زندگی نمیکنی تقسیم میشی برا چند نفر

چند تا بچه‌داری اگه دوس داشتی بگو

وای خیلی بده بچه دارشدن من که همه زندگیم وقف بچه شداصلازندگی نکردم براخودم

مگه چندتا بچه دارین؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

کسی که هدفمند باشه می‌تونه برسه مثلا من می‌دونم خواهرم بچه دار بشه هیچ اثری روی رسیدن به هدف هاش نخواهد داشت چون همزمان که یه جای پژوهشی شاغل بود دانشجوی ارشد هم بود خونه ش هم دسته گل چون کلا آدم هدفمند و فعالیه واسه همه چی برنامه ریزی می‌کنه و مدیریت میکنه ولی من نه در واقع بچه رو بهانه کردم برای اهمال کاری هام صادقانه میگم زمان برای رسیدن به اهداف دارم خودم اهمال کاری میکنم 

.
دوتا

خداحفظشون کنه

چند ساله اند؟

کسی که هدفمند باشه می‌تونه برسه مثلا من می‌دونم خواهرم بچه دار بشه هیچ اثری روی رسیدن به هدف هاش نخو ...

کمک مادرتونم داره اگه بچه دار شه؟

خب بچه داری خیلی سخته .

خیلیا  میرن سرکار صبح تا شب ‌. بچه رو میزارن مهد . معلکمم نیست بچه رو اونجا چطور نگهداری میکنن .

هنوز شانس بیاری هورمونهات به هم نریزه افسردگی بارداری بعد زایمان بگیری . خودم دچارش شدم . درمان هم نمیشه لامصب 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تا چند سال اول خودتو بزار کنار 😒 

استرس شبانه روزی برای خورد و خوراکش ، تربیتش ، راه رفتنش ، حرف زدنش ، آموزشش ….. 😩

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید