هدفی چیزی داشتید که بعد بچه دار شدن نتونستین بهش برسین
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که حس میکنم دیگه برا خودت زندگی نمیکنی تقسیم میشی برا چند نفر
چند تا بچهداری اگه دوس داشتی بگو
کسی که هدفمند باشه میتونه برسه مثلا من میدونم خواهرم بچه دار بشه هیچ اثری روی رسیدن به هدف هاش نخواهد داشت چون همزمان که یه جای پژوهشی شاغل بود دانشجوی ارشد هم بود خونه ش هم دسته گل چون کلا آدم هدفمند و فعالیه واسه همه چی برنامه ریزی میکنه و مدیریت میکنه ولی من نه در واقع بچه رو بهانه کردم برای اهمال کاری هام صادقانه میگم زمان برای رسیدن به اهداف دارم خودم اهمال کاری میکنم
کسی که هدفمند باشه میتونه برسه مثلا من میدونم خواهرم بچه دار بشه هیچ اثری روی رسیدن به هدف هاش نخو ...
کمک مادرتونم داره اگه بچه دار شه؟