مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5489 عنوان از قزوین تا قم 236 بازدید | 15 پست خانوما شما میدونید از قزوین تا قم با اتوبوس چقدر راهه ؟ مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه 1401/10/03 | 14:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimair عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 630 اتوبوس نمیدونم ولی باقطار بری بهتره همسرم همیشه باقطار میره ارزون هست
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 ۶ساعت من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5489 فک کنم۳ساعت وای تا مامانم برسه من دق کردم مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 فک کنم۳ساعت ازتهران تاقم۳ساعته من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5489 اتوبوس نمیدونم ولی باقطار بری بهتره همسرم همیشه باقطار میره ارزون هست مامانم با اتوبوس رفته می خاستم ببینم کی میرسه مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
من0خودمم0 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 3151 ازتهران تاقم۳ساعته وا تهران تا قم یک ساعت و نیمهیک ساعته هم میریم ما کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5489 ۶ساعت نه واقعا وای مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
fatimair عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 630 مامانم با اتوبوس رفته می خاستم ببینم کی میرسه اهان ایشالا به سلامتی میرسه نگران نباش
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5489 اهان ایشالا به سلامتی میرسه نگران نباش مرسی انشالله آخه باهاش نتونستم خداحافظی کنم مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 وا تهران تا قم یک ساعت و نیمه یک ساعته هم میریم ما 🙄🙄😐😐 من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 نه واقعا وای آره عزیزم.....من این مسیر روخوب میشناسم۵الی۶ ساعت توراهه من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5489 آره عزیزم.....من این مسیر روخوب میشناسم۵الی۶ ساعت توراهه 😪😭😭😢ای خدا مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 😪😭😭😢ای خدا نگران نباش☺️صحیح وسالم میرسه🤗یه آیت الکرسی براش بخون خداازش مراقبت میکنه🤍 من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه