2777
2789
استاتر زیاد به تجملات اهمیت نده در حد متعارف انجام بده بقیه رو پس انداز کن باز خوبه شوهرت به این حد ...

خودت میبردی پسرتو من میبینم ک بدش میاد خودم میبرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه بلاگرا میدونم شوهراشون کارمند نیس اونارو نمیگم مثلا دختر خالم میگم ک شوهرش دادگستری و خودشم خانه ...

عزیزم اون احتمالا پس انداز کرده بوده تا واسه روز تولد دخترش کادو سرویس بگیره

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
مممنون  ولی آخه شوهرای بقیه با شوهرم یکی حقوق میگیرن ولی همش ریخت و پاش میکنن

اصلا امکان نداره این ترتیب که میزنی

هفت تومن واقعا کمه.من جای شوهرت بودم فقط با یه کیک تولد سر و تهش هم می‌آوردم. خیلی باهات راه میاد

هم تولدت کار کن هم شوهرت فکر دراند دوم باشه

من شاغل ام واقعا شوهرت درک میکنم واقعا سخته پول درآوردن .

بنظر من برا خودت زندگی‌کن چکاریه ک تولد انچنانی بگیری همه رو دعوت کنی چون فقط میخوای ب چشم بیای؟،،،وقتی حقوق شوهرت اینقدره باید برنامه رو همون داشته باشی و ولخرجیه اینکار از نظر منم،،،اگرم دوست داری خرج کنی باید بری سرکار شمام تا بتونی کارایی ک دوست داری انجام بدی

تو این دوره زمونه زندگی ایقد سخت شده 

الکی داری خودتو عذاب میدی 

اون بنده خدا حق داره پول در آوردن سخته 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

سلام دوست عزیز اولا اینکه خودتونو مقایسه نکنید همیشه کسایی هستن که بالاتر از شما باشن اونوقت زندگی رو به کام خودتون و بچتون تلخ میکنید،هیچوقت روی آرامش نمیبینید متناسب با شرایط خودتون و همسرتون خرج کنید یا اگر واقعا دوست دارید سالی یکبار سفر برید باهم از هزینه هاتون پس انداز کنید،یا برای تولد از امسال برای سال آینده پس انداز کنید نفس این مراسم ها برای اینه که خاطره بشه و خوشی ها یادتون بمونه نه اینکه هربار یادتون اومد تنتون بلرزه و جز دعوا و ناراحتی چیزی یادتون نیاد من خودم اصلا به برگزار کردن مهمونی های لاکچری علاقه ای ندارم ولی سفر خوب و چرا دوست دارم یکسال همراه با شوهرم کار میکنم هزینه هامونو مدیریت میکنیم ده روز بهترین مسافرت رو میریم اگر همسرت میگه تو ام هزینه کن بخاطر اینه که وقتی پول خود آدم میاد وسط دلسوزی بیشتری داره سعی کنید با مدیریت کردن هزینه هاتون و اندازه وسعتون خرج کنید 

من تعجب میکنم واقعا انقدر لازمه به ظاهر زندگی دیگران توجه کنیم و زندگی خودمونو نابود کنیم ؟؟ اگه واقعا انقدر به تجملات اهمیت میدی به نظر من باید به فکر یه کاری چیزی باشی ... بعدم واقعا به نظر شما خریدن ماشین مهم تر از چشم و هم چشمی نیست ؟؟ حتی اگه یه پراید مدل پایینم بگیرین عصای دستتونه.. من با اینکه همسرم ماشین داره بارها بهش گفتم هر وقت بخواد ماشینشو عوض کنه حاضرم طلاهامو بفروشم به خاطر همین هر وقت پولی دستش میاد میره برام طلا میخره چون میدونه هر وقت لازمش داشته باشه در اختیارش میزارم ... اینجوری با اعتماد کردن به همدیگه خیلی راحت تر باهم کنار میاین 

و یه چیز دیگه اینکه شما می خوای در اصل فقط برای چشم و هم چشمی تولد ان چنانی بگیری نه برای خوشحال کردن بچت .. چون اخه بچه ی دوساله درکی از تولد ان چنانی نداره که حد اقل بزارین چهار .. پنج ساله بشه تا پس فردا خاطرش تو ذهنش بمونه 

مینو جان خیلی چیزا دست ب دست میدن تا ناراحتم کنن من اینجوری خیلی چیزارو میبینم و ب حال شوهرم نیس و ت ...

جای شما باشم دیگه با اون دوست رفت و آ مد نمی کنم ایشون بیشتر دشمن هستند تا دوست 

عزیزم زندگی ات رو با هیچکس مقایسه نکن تو از زندگی اونا و کارهایی که می کنند خبر نداری شاید یه تولد آ نچنانی گرفتند ولی کلی دعوا و اعصاب خوردی داشتند که شما خبر ندارید شاید بابتش کلی بدهکار شدند هیچکس از واقعیت زندگی بقیه خبر نداره ولی آ دم زیر و بم زندگی خودش رو که می دونه می خوای از زندگی ات لذت ببری با همسرت هم مسیر و یکدل شو اگه دلت تولد و سفر بهتر می خواد به خاطر دل خودت بخواه نه به خاطر اینکه بقیه چکار می کنند بعدش هم چه اشکالی داره از پول خودتون هم برای اونچکه دلخواهت هست هزینه کنی