2777
2789
عنوان

دیروز شوهرم نفرین کردم‌ مریض شده

459 بازدید | 32 پست

اصلا دلم نمیسوزه بدجور دیروز  دلم شکست تاپیک زدم چ رفتاری کرد باهام.بره گمشه دلم خنک شد دیگه حسی بش ندارم.سابقه   فشار  نداشته گیج افتاده سروم و آمپولش زدن الانم انتظار داره مثل همیشه نازش کنم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نکن:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نفرین خیلی کار بدیه. منم مادرم اینقدر خواهرم رو نفرین کرد که اخر مشکل روانی گرفت . به جای نفرین دعا کن درست بشه اخلاقش

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
چه نفسی داری من حالا برا یکی اه بکشم خدا اول خودمو کج میکنه 

یه روز دو روز نیست ناراحتم میکنه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

حالا که نفست اینقدر حقه خواهش میکنم دلت از این تورم بشکنه و باعثشو هرکس که هست یه نفرین سیاه و سنگین بکن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
این دیروز با دوستاش یه غلطی کرده الان اینجوری شده

شایدم .

اصلا نازشو نکش این دفعه

ن مث خودش رفتار   می کنم

دوستانی که میگن نفرین نکن...اخه ادم تاکی میتونه تحمل کنه تاکی خودشو با بچه و کلاس سرگرم کنه...وقتی هرچیزی داشته باشی اما توجه کسی وکه میخوایی نداشته باشی هرکاری کنی نمیتونی ازش بگذری

سلام نفرین خیلی کار بدیه. منم مادرم اینقدر خواهرم رو نفرین کرد که اخر مشکل روانی گرفت . به جای نفرین ...

بگیره .اینقدر تحقیر و کوچک کرده‌ منو .شدم پوست استخون

نفرین تو گرفت عجبا😁

اره خودم تعجبم .البته خدا تخفیفش داده گفتم بره زیر تریلی   از بس دلم شکست