2821
2789
عنوان

شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 59 پست
سایت AیاBیاc شیطون☺️😂

B😉😃😁😀

شما کدوم سایتی 😄😀

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینم شانس شماس😂👌🤍

باور کن استان شوهرم هم برف میزده تند تند از وقتی من عروسشون شدم چشمشون دیگه برف ندیده. 🤣🤣🤣 

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

کجای شیرازی؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

باور کن استان شوهرم هم برف میزده تند تند از وقتی من عروسشون شدم چشمشون دیگه برف ندیده. 🤣🤣🤣 

ایوای 

توروخدا سمت گلستان نیا هیچوقت😂😂😂

پ.ن: شوخی کردم بیا قدمت رو چشامون😘

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
صدرا مگه شیراز برف نمیاد

نه بارونیه فقط

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ایوای  توروخدا سمت گلستان نیا هیچوقت😂😂😂 پ.ن: شوخی ک ...

نه دیگه مقصد بعدیم استان شوهرمه. برم اونجا که همشهریای عزیزم برف ببینن و استان اونا خشکسالی بشه.🤣🤣

[QUOTE=265404993]ن بارونه[/QUOTE

واقعا مطمنن شیرازم برف میاد وای فردا ما وقت دکتر داریم بابد بیایم شیراز

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

[QUOTE=265404993]ن بارونه[/QUOTE واقعا مطمنن شیرازم برف میاد وای فردا ما وقت دکتر داریم بابد بیایم ...

فردا خبری نیست دیگه. فقط یکم بارون

چهارشنبه دوباره برفه.

نه دیگه مقصد بعدیم استان شوهرمه. برم اونجا که همشهریای عزیزم برف ببینن و استان اونا خشکسالی بشه.🤣🤣

😂😂❣️

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
فردا خبری نیست دیگه. فقط یکم بارون چهارشنبه دوباره برفه.

آره خوب ولی هوا سردتر میشه مامانم مریض یخ میزنیم

کجای شیرازی؟

صدرا

وای رعد و برقو داشتید. تمام شیشه های خونه داره می لرزه 😨

آره وای خیلی ترسناکه 😱😨

2824
2823
2791
2779
2792