2821
2789
عنوان

شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 59 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احیانا تو مجتمع نیست خونتون؟؟😂😂

آره

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

کجای شیرازی دروغ میگی

شیراز برف نمیاد هوا شیراز چطوریه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

همون شیرازی هستین که ما هم هستیم؟ 😂😂

اینجا فقط بارونه. اول صبح حدود ۷ اینا یکم برف و بارون قاطی بود. الان فقط بارون.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
😂😂😂👌 سلام همسایه

سلام صبح بخیر همسایه😊😁🙋

همون شیرازی هستین که ما هم هستیم؟ 😂😂 اینجا فقط بارونه. اول صبح حدود ۷ اینا یکم برف و بارون قاطی ب ...

کلا صدرا و گلستان همیشه آب و هواش زمستونی تراز بقیه جاهاست چون به سپیدان نزدیک ترع

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
کلا صدرا و گلستان همیشه آب و هواش زمستونی تراز بقیه جاهاست چون به سپیدان نزدیک ترع

ما معالی آبادیم. قبلا مدرس بودیم معالی آباد برف میومد. الان که اومدیم اینجا کشیده به گلستان. 😐😐😂😂

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
ما معالی آبادیم. قبلا مدرس بودیم معالی آباد برف میومد. الان که اومدیم اینجا کشیده به گلستان. 😐😐😂 ...

اینم شانس شماس😂👌🤍

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
2824
2823
2791
2779
2792