2777
2789
من خیلی میترسم الان 

حلقه ننداختن خیلی نشونه ی قطعی برای خیانت کردن نیست

ولی فعلا هیچی هیچی هیچی ب روش نیار یکم صبر کن بلاخره معلوم میشه !

عزیزم بی خبری خوش خبریه من فهمیدم دااااغون شدم به معنای واقعی داغون شدم ...

راه های زیادی برای فهمیدنش هست ولی بیشتر از همه خودت اذیت میشی

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

یکی از فامیلامون ، پسر انقد زرنگ بوده که با دوست دخترش فرار کرده و از کشور خارج شده ، خانواده هم نداشته پسره ، تک فرزند بوده و پدر مادرش هم طلاق گرفته بودن . الان چند ساله گذشته نمیدونم چه بلایی سر دختره اومده

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی فدات شم. الان چطوری؟

عزيزمي خدانكنه🙏🌹الان بهتره ولي مثل اينكه بامن بهش نميچسبه س....ك....س....همش توگوشيش دانلودميكنه 😣ازاين نظرخيلي باهام سرده

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

من مجردم.ولی واسم سواله.چرا همجنس های خودم به همجنس خودشون رحم نمیکنن وباعث از هم پاشیدن زندگی دیگران میشن.چی به سرمون اومده. حالا اون مرد هم یه پیشنهادی به یه خانوم داد خانومه چرا قبول میکنه؟؟؟من همیشه دعامیکنم میگم خدایا من چه مجرد چه متأهل فقط عاقبت بخیرمون کن و کمکم کن از راه درست منحرف نشم.چون ما توی یه دوره ای زندگی میکنیم که واقعا سخت شده پاک بودن وپاک موندن.خدایا عاقبت بخیرمون کن

آره خداروشكربهتره ازوقتي بچه دارشدم ميگه ازبچم خجالت ميكشم اگه بخوام سمت گناه برم ولي من يادم نميره ...

یعنی در حد خیانت جنسی بوده؟حتما بگو بره ازمایش زگیل تناسلی بده خیلی زیاد شده

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
ببین عزیزم اگر دنبال این هستی که مچش رو بگیری  و بفهمی داره خیانت میکنه. اگر بعدش میتونی جدا بش ...

مشکل ام اینه چیزی نداره گوشیشو میزاره جلو من میره یا اصلا بخواد وارد برنامه ها بشه تو گوشی نت روشن میکنه با من چک میکنه چی به چیه 

الان بعد چند سال دوباره یه خانوم متاهله از آشناهاشون شهر بندر عباس منم هیچ دسترسی بهش ندارم باز اعتم ...

مردی ک عادت ب خیانت کرده عوض نمیشه مگر با معجزه ...

من همیشه میگفتم اگه ۱ مرد روی این کره ی خاکی باشه ک خیانت نکنه اون همسر منه بعد از خیانت اولش ۲سال طول کشید تا باز بهش اعتماد کنم ...

ک شهریور امسال بعد از ۶ سال باز گند زد به باورام 😔💔

شرایط طلاق هم دارم ولی خب ...

متاسفانه دوستش دارم 😔💔

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
مبشه راه هاشو بگید اینجوری منم‌خواب ندارم همش فکر و خیاله

اگه رمز گوشیش رو داری میتونی برنامه ضبط تماس نصب کنی توی گوشیش بعد هم مخفی کنی ک نفهمه