2777
2789

دفعه ی اول ک کم کم سرد شد اینقدر یواش یواش سرد شد ک خودمم نفهمیدم یهو ب خودم اومدم دیدم انگار اصلا مَنی براش وجود نداره 😔💔

دفعه دوم پیام اون خانم  و توی گوشیش دیدم 😥😓

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ديرميومدخونه زودميرفت يعني من خواب بودم ميرفت خواب بودم ميومد بهم اهميت نميدادتوشهرغريب بچه نداشتم ن ...

الهی فدات شم.

الان چطوری؟

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
بله عزیزم چند روزه فهمیدم ، نمیدونم باید چیکار کنم اصلا نمیتونم بخندم بچه هم دارم دلم دارمه میترکه

برید پیش مشاوره هم حالتون بهتر میشه هم یه راهی بهتون پیشنهاد میده

بله عزیزم چند روزه فهمیدم ، نمیدونم باید چیکار کنم اصلا نمیتونم بخندم بچه هم دارم دلم دارمه میترکه

متاسفم 😔💔

درکت میکنم ...

ولی مشاوره خیلی کمکت میکنه ...

حق الزمانه ازش بگیر

مثل حضانت یا حق طلاق یا تصنیف اموال

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
باهاش موندی یا طلاق گرفتی

متأسفانه وهزاربارمتأسفانه ديوانه واردوستش دارم مثل روزاي اول ١٢ساله ازدواج كرديم الان يه بچه ٦ساله دارم تواين ٦سال كلا خيانتوترك كرده ولي دلمن صاف نميشه ولي عاشقشم يك طرفه اون منوخيلي دوس نداره

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
برید پیش مشاوره هم حالتون بهتر میشه هم یه راهی بهتون پیشنهاد میده

دفه اولش نیست خواهر ، البته خیانتش جنسی نیست ، دفه اول چند سال قبل بود نسبت بهم سرد بود خیلی دعوام م میکرد فکرشو بکن خانومه رییسش بود زنگ میزد بهم میگفت شوهرت مرد خوبیه قدرشو بدون انقد باهاش درگیر شدم تا انداختمش بیرون از زندگیم از اون شرکت

جدیدا حلقه نمیندازه بهانه میاره، یادم رفته رفتارش عوض شده بد رفتار شده 

ببین عزیزم اگر دنبال این هستی که مچش رو بگیری  و بفهمی داره خیانت میکنه. اگر بعدش میتونی جدا بشی برو جلو .وگرنه اصلا دنبالش نگیر که داغون میشی و زندگیت حروم میشه

اخی عزیزم الان در چه حالی .شرایط بهتر هست

آره خداروشكربهتره ازوقتي بچه دارشدم ميگه ازبچم خجالت ميكشم اگه بخوام سمت گناه برم ولي من يادم نميره همش فكرم مشغوله كه تن عريان زنا روديده😣

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
نه عزيزم خيلي دوسش داشتم ودارم واقعاعشق من پاك بود

امروز یه پست جدید دیدم نوشته بود میشه عاشق یه نفر بود ولی اون یه نفر تو زندگیت نباشه میشه دلتنگ یکی باشی ولی بخندی یعنی زندگی ادامه داره بعضی وقتا نبودن یکی خیلی بهتر از بودنشه به نظرم شما ترس داری الان