2777
2789
عنوان

نی نی یار شب تاپیک چرا تعطیل شد؟

238 بازدید | 20 پست

@نی_نی_یار_شب‍ 

یهو رفتم اومدم دیدم ترکیده 😐چرا آخه حرف بدی زده بودم؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

@نی_نی_یار_شب  

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مورد های مهم رو اینجا تاپیک نزنید

یه عده شل مغز میان از تو تاپیکت یه سوژه پیدا میکنن و باعث دعوا میشن میری میای میبینی تعطیل شده

حالا تازه شانس آوردی خودت نترکیدی با این که نمیدونم تاپیکت چی بود

منم بارها شده یه تاپیک زدم طرف اومده دنبال زیر بغل مار میگرده هر چقد هم میگی خوشت نمیاد میتونی پست نذاری و بری نمیفهمه

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
گزارش زیاد خورده بود...از موضوع اصلی خارج شده بود

😐اع 

مورد های مهم رو اینجا تاپیک نزنید یه عده شل مغز میان از تو تاپیکت یه سوژه پیدا میکنن و باعث دعوا می ...

واقا شورشو درآوردن 😑 ی چی نگیم سریع دست ب گزارش میشن

مگه همون تاپیکت نبود که اون کاربر پسر خوب رو داشته باهاش حرف میزدی

ن عزیزم درمورد ی چی دیگ بود

ن عزیزم درمورد ی چی دیگ بود

پس که اینطور آخه تو اون تاپیک اون آقا به من توهین کرد و حرفت زشت زد من نی یار رو تگ کردم که تعلیقش کنه رفتم برگشتم دیدم تاپیک ترکیده بود و اون آقا هم تعلیق نشده🤕🤦😣

پس که اینطور آخه تو اون تاپیک اون آقا به من توهین کرد و حرفت زشت زد من نی یار رو تگ کردم که تعلیقش ک ...

خوب اون تعلیق شده کاربریش شده 

ولی عزیزم اصلا ب اینجور مردا  از همون اول هم کلام نشو

خوب اون تعلیق شده کاربریش شده  ولی عزیزم اصلا ب اینجور مردا  از همون اول هم کلام نشو

میگی تعلیق شده کاربریش

والا ۹۹ درصد آقایون سایت همین هستند به جز اون یک درصدشون که واسه تبلیغات و کسب و کارشون میاند و هیچکاری به هیچ تاپیکی و خانما ندارند

میگی تعلیق شده کاربریش والا ۹۹ درصد آقایون سایت همین هستند به جز اون یک درصدشون که واسه تبلیغات و ک ...

ن اشتباه خوندم کلمه آخرتو نوشتی نشده ولی من شده خوندم 

ب همین خاطر اونطوری گفتم 

اصلا کاش از اول آقایون و راه نمیدادن و برای ورود نوجوونای کم سن وسال و اجازه نمیدادن ک اینجوری شه

بری تاپیک های چند سال قبل و بخونی اوضاعش خیلی خوب بوده هر چی میگفتن کار نداشتن بهشون 

الان ی ت بگیم تعلیق میکنن

ن اشتباه خوندم کلمه آخرتو نوشتی نشده ولی من شده خوندم  ب همین خاطر اونطوری گفتم  اصلا کا ...

دقیقا موافقم کاملا با حرفات قبلا خیلی عالی بود این سایت ولی الان مردان اذیت میکنند زنان همه به یه شکل دیگه

الان سایت ماادران چند وقته سر همین رفتار زشت و وقیح آقایون کلا سایتش رو تک جنسیتی کرد فقط مختص خانم