2777
2789
عنوان

نی نی یار شب تاپیک چرا تعطیل شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 20 پست
دقیقا موافقم کاملا با حرفات قبلا خیلی عالی بود این سایت ولی الان مردان اذیت میکنند زنان همه به یه شک ...

ینی دیگ مردا ب هیچ وجه نمیتونن وارد بشن؟ مگ میشه فیک میزنن دگه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
ینی دیگ مردا ب هیچ وجه نمیتونن وارد بشن؟ مگ میشه فیک میزنن دگه

آره فیک میزنند ولی دیگه زیر تیغن هیچ حرکتی نمیتونند بزنند چون کاملا زن ها میفهمند که آقا هست و واسه این که آبروشون نره غلط زیادی نمیکنند

من اونور هستم واقعا عالی عالی شده سایتش تا قبل که آقایون بودن 

خانم ها در امنیت و آرامش کامل بسر میبرند الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره فیک میزنند ولی دیگه زیر تیغن هیچ حرکتی نمیتونند بزنند چون کاملا زن ها میفهمند که آقا هست و واسه ...

شبیه نی نی سایته دیگ ولی شاید منم عضو شم

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
آره فیک میزنند ولی دیگه زیر تیغن هیچ حرکتی نمیتونند بزنند چون کاملا زن ها میفهمند که آقا هست و واسه ...

چجوری عضوشم

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
شبیه نی نی سایته دیگ ولی شاید منم عضو شم

از لحاظ کاربر این جا ۴۰ برابر کاربر داره تا اون سایت

ولی از لحاظ امکانات فول امکانات هر چیزی بخای داره آهنگ بزاری فیلم بزاری و هزار مورد و آپشن دیگه

کلا شبیه نی نی سایت نیست خیلی فرق داره