2777
2789
بخدا اگه جلوم بودی میزدمت حیف عمر و زندگیت نیس بدترین نوع مرگه از اقوام ما خورد میگفتن لحظات اخر ت ...

اره فامیل مام ک خورده بود ب پرستارا دکترا میگفت توروخدا کاری کنید نمیرم همش میگفته کمک کمک

معجزه اتفاق میفته مثل یه نور🤍😍    خدایاشکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فامیل مام ک خورده بود ب پرستارا دکترا میگفت توروخدا کاری کنید نمیرم همش میگفته کمک کمک

اخرش مرد؟

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰
کاربردش فقط خودکشیه؟به درد چی‌میخوره اصلا؟

نه بابا مگه بیکارن برای خودکشی بسازن

برای دفع حشرات موذی توی انبارهای برنج و غلات استفاده میشده چند سال پیش الان نمیدونم بازم استفاده میشه یا نه با توجه به سمی بودنش

بخدا اگه جلوم بودی میزدمت حیف عمر و زندگیت نیس بدترین نوع مرگه از اقوام ما خورد میگفتن لحظات اخر ت ...

بنظرت جرعتشو دارم؟ ادما وقتی از زندگی خسته میشن اکثرا فکرشون میرع به خودکشی ولی جرعتشو ندارن هر کسی هم جرعت کنه که احمقه  ... ممنون که حتی برای یک لحظه هم شده به کامنتم فکر کردی  

وای دلم ریش شد بخدا چرا اینجور میکنن با خودشون

اتفاقا این فامیل ما شب چله دو سال پیش اینکار کرد

بنظرت جرعتشو دارم؟ ادما وقتی از زندگی خسته میشن اکثرا فکرشون میرع به خودکشی ولی جرعتشو ندارن هر کسی ...

بخدا منم تا حالا خیلی مشکل داشتم اما یبارم فکرشو نکردم خودمو بکشم رو خودم کار کردم که همه چیز برام بی اهمیت باشه طوری که جدیدا شوهرم بهم میگه بی غم 

عزیزم قدر خودتو بدون ایشالا که موفق باشی❤️

پولدارن بابا

بچه ها حرفای خانواده ها بعضی موقع ها انقدر دردناکه که نمی‌فهمی و فقط بجز مرگ به چیزی فکر نمیکنی 

حالا نمیگم دلیل صدش پدرو مادر بودن ولی ۹۰درصد پدرو مادرش بودن 

منم یبار خودکشی ناموفق داشتم چون خانوادم خیلی اذیتم میکردن 

من تو بیمارستان خواهش میکردم که دیگ نذارن برم تو اون خونه 

خیلی شرایط سختی بود کسی که تجربه داره می‌فهمه پدرو مادر چقدر باعت نابودی بچه هاشونن

خدا🫀...........❤️