2777
2789
هیچی تجدید نظر رای طلاق داده اعتراض زده رفته دیوان چقدر طول میشه فقط هدفش اذیت کردنه بیشرف

ببین اینایی رو ک میگم حتما شنیدی از اونجا ها. ببین معمولا طلاقهای غیر توافقی ممکنه تا ده سال هم طول بکشه. تا شوهرتو راضی نکنی ب طلاق همینجوری میره اعتراض میزنه. و طلاق نمیده. چون جامعه ما ب حق زن کار ننیکنه و طرف مرد رو نیگیرن متاسفانه. ولی شما تنها کارت اینه ک با لجبازی نباشه باهاش مرتب حرف بزن بگو ما نمیتونیم زندگی کنیم یا خانوادت حرف بزنه  ک توافقی بشه اگر توافقی بشه کلا نیم ساعت هم کار نداره. فقط و فقط باید راضیش کنی. ک با پای خودش بیاد محضر و امضا کنه . ولی کلا شما فقط فوکوس کن رو طلاق چندتا مرونده درست نکن چون کارت گیر میخوره. فقط طلاق رو برو جلو. بعد مهریه رو میتونی بگیری هر زمانی. فقط اگر واقعا میخایی طلاق بگیری بهش بگو من مهریه نمیخام جدایی میخام و باهیچی هم راضی نمیشم. اینقدر تو اعتراض بزن اون اعتراص بزنه تا خسته بشه. بعدشم حتما حتما حتما باید مدرک ببری واسه دادگاه  چندتا دلیل محکمه پسند داشته باشی تا طلاقت زود بیاد رای دادگاه زود براش بره ک باید امضا کنه حکم طلاق رو. اگر دلیل یا مدرک درست و درمونی نداشته باشی رفتنت بی فایدس. با حرف زدن حکم طلاقت نمیاد. یا باید خودش اعتراف کنه ک چ کارایی کرده چ بلاهایی سرت اورده یا مدرک و شاهد ببری. اگرم کارای نکرده ک اصن نمیتونی طلاق بگیری الکی. فقط با شاهد و مدرک و اعتراف خودش. کارت جلو میافته. غیر از این الکی هزینه نکن و خودتو اسیر نکن اون دادگاه و شعبه و قاضی و وکیل فقط دنبال پولن. شاید درست بهت راهنمایی نکنن.  اخرشم حقو میدن ب مرد. ولی مدرک ببری و شاهد یکی دوروزه حله... فقط همین موفق باشی

کی اینو بهت گفته ک جهیزیه بیاری طلاق نمیشه بگیری ؟ من رفتم جهیزیه رو آوردم مهریه هم گذاشتم اجرا&nbs ...

عزیزم شوهر من اختیار واراده ی هیچی رو نداره و همه چی دست پدرشه 

پدرش هم یه ادم حیله گر و مکاری هست چه کنم راه حلی ندارم 

حق طلاق ندارم و اون میگه طلاقت نمیدم 

یعنی اگه برم شکایت کنم حاظرن کل مهریه و نفقه امو بدن اما طلاق نه 

چون وضع مادیشون اوکیه 

دیگه با چی روش فشار بیارم که طلاق بده 

مهریه و نفقه رو میده 

میگه هر شرطی که میخوای بیا تعهد میدم وامضا میکنم و هرجا میره میگه زنمو میخوام 

منم واقعا ازشون میترسم از بس حیله گرن 

فقط میخوام رها بشم راه نجاتی ندارم 

من چه میدونستم وسایلمو ندن 

دنبال لباسام فرستادم 

پدر ومادرش لباسامو جدا کردن و چیزایی که خودشون خریدن رو بردن حتی چادر عروسی و یه سری از وسایل خودم رو هم بردن بعد لباسامو تو پلاستیک زباله جمع کردن😞در این حد توهین کردن بم.

بعدم که سراغ جهیزیم فرستادم گفتن نمیدیم و همه چی رو خودمون خریدیم هیچی نداره 

البته بعدن به گهه خوری افتادن و ابروشون رفت چون فک نمیکردن من درخواست طلاق بکنم و با همه ی این توهینا بازم برگردم سر زندگیم 

۶ ماه اوایل قهرم هییچ سراغی ازم نگرفتن هییییچ بعدش که واسطه فرستادن که برگردم و دیدن تصمیمم قطعیه عالم و آدم رو فرستادن که بیا برگرد  هرچی که بخوای همون میشی 

خود شوهرم اینقد پیام داد اینقد زنگ زد و اصرار والتماس فقط یه فرصت بم بده دوبار اومد پابوس پدرم شد اما من مصمم بودم. ابروشون رفت همه وهمه فهمیدن که من پسرشون رو پس زدم واین براشون خیلی اذییت کننده اس 

الانم ازشون میترسم واقعا فقط میخوام ازاد بشم بخاطر همین قبول کردم

طلاهامو هم فروختم برا پولی که میخوان دیگه مجبورم 

خدا کنه فقط دیگه اینبار جدی جدی طلاقم بده و راحت شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینایی رو ک میگم حتما شنیدی از اونجا ها. ببین معمولا طلاقهای غیر توافقی ممکنه تا ده سال هم طول ...

اخه عزیز من پرونده ضرب و شتم داشتم و اینکه تجدید نظر هم رای طلاق داده .دوباره اعتراض گزاشته  رفته برای دیوان که اخرین مرحله اینم رای طلاق بده دیگه تمومه دیگه مگه اینطور نیست طلاق من نوع خلع .اون طرف ادم نیست که دوساله حتی ندیدمش چه برسه صحبت 

اخه عزیز من پرونده ضرب و شتم داشتم و اینکه تجدید نظر هم رای طلاق داده .دوباره اعتراض گزاشته  رف ...

خب پس خوبه اگ مدرک داری. نگران نباش گفتم ینی هر چی کامل تر باشه بهتره. خوبه. این مرحله دیوان باید اخریش باشه. کلا گفتم طول میکشه دوسه سال حداقل. چون توافقی نیس. چون اعتراف نمیکنه و و قبول نمیکنه میره اعتراض میزنه دیگ. خب دادگاها ی کاری میخان بکنن ک زنا برگردن ب زندگیشون. ولی نمیشه اینجوری ک. ب هر صورت نگران نباش اول پرونده طلاقتو درست کن تموم ک شد بعدا میتونی مهریه رو هم با حکم جلب ازش بگیری یا هر چیزی رو . یکی یکی برو جلو. دیگ همینه دیگ. تحمل کن تا درست بشه. 

عزیزم شوهر من اختیار واراده ی هیچی رو نداره و همه چی دست پدرشه  پدرش هم یه ادم حیله گر و مکاری ...

نگاه شوهر منم اختیاری از خودش نداش گوش ب حرف خواهرش ک طلبه اس بود هرچی اون میگف میومد اجرا میکرد یه روز میگف جهزیه ات چقد شده و ......

خیلیم خاله زنک بازی در میآورد از زبون من حرف درست میکرد میرفت پیش مادرش میگف .

شب آخر ک دعوامون شد منو کتک زد به خانوادمم توهین کرد آخرشم رف قیچی آورد گف یا میذاری طلاهاتو در بیارم یا همه رو از دستت قیچی کنم. فقد چون یک شب خونه ی بابام خوابیدم. بعد برد منو خونه باباش اونا هم زنگ زدن بابای خودم اومد تا دید سرم کبوده منو برد پزشکی قانونی و شکایت و شکایت کشی

اردیبهشت عروسی کردم تا یه ماه سر خونه زندگیم بودم بعد از خرداده ک خونه بابامم. مرداد ماه جهیزیه رو رفتم آوردم 

باید یه لیست از جهیزیه ات میگرفتی میدادی خانوادش از قبل امضا کنن ک تو اینا رو خریدی

بعدشم حتی وسایلی که تو عقدنامه ب عهده پسره که بگیره جزوه جهیزیه تو محسوب میشه و میتونستی اونارو با حکم قاضی بیاری اصلا هم ربطی نداره به این که طلاقت بدن یا نه 

میتونستی یه مامور ببری با خودت تا وسایلت رو بیاری اوناهم حق توهین به تو رو ندارن

بنظر من هرچقدر هم طول بکشه اشکال نداره ولی آدم نباید از حق خودش بگذره که هیچ نبایدم باج بده 

الان ۶ ۷ ماه که من اومدم خونه بابام اصلا برام مهم نیس که طلاق بده یا نه یا چقد طول بکشه چون اون فرد دیگه برام مرده 

تو هم از حقت کوتاه نیا الانم تا دیر نشده برو مهریه و نفقه رو بزار اجرا 

جهیزیه ات رو هم برو بگیر با یه وکیل هم حتما مشورت کن 

اگه میگی ک وضعشون اوکیه پس نیازی نیس ک از حق و حقوقت بگذری

هرچقدر هم که زمان بگذره و تو کوتاه بیای اونا بیشتر میخوان ک تسلط روت پیدا کنن و برای اینکه قبکل کنی طلاقت بدن ازت بیشتر باج میگیرن 

بهتره با ی وکیل صحبت کنی تا بهتر نتیجه بگیری ولی میگم از حقت نگذر حتی اگه ده سال هم طول بکشه تا طلاق بگیری

جنس مذکر تا اوضاع به وفق مرادش باشه میتازه ولی باید ی جا از جا بندازیش