2777
2789
عنوان

کیا تو هفته ی ۲۵ و ۲۶ بارداری اند؟

8793 بازدید | 38 پست

سلام خانوما.اونایی که تو هفته ی ۲۵ و ۲۶ بارداری هستن و یا این هفته ها رو رد کردن بیان از تجربه هاشون از حالت هاشون درداشون و....بگن.تو این هفته ها افزایش ترشحات طبیعیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ۲۵هفتم از ۱۹هفته دیگه دکتر نرفتم آزمایشی یا سونویی باید برم یا نه ؟؟

بله باید زیر نظر پزشک باشی شاید خدایی نکرده کم رشد کنه ، باید پیش دکتر بری و همه چیت چک بشه هر چند وقت یه بار ، خود دکتر میگه که کی ها بیای

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
من الان ۲۵هفتم از ۱۹هفته دیگه دکتر نرفتم آزمایشی یا سونویی باید برم یا نه ؟؟

اره عزیزم آزمایش دیابت بارداری و چکاپ کلی مثل قند و تیروئیدو اینارو داری.اگرم بخوای سونوی آنومالی و بیومتری دوم.

شمام تو این هفته ها ترشحاتت بیشتر شده؟

احساس فشار زیر معده دارم.کمردرد هم دارم

منم اینارو در حد کم دارم.احساس میکنم خیلی شکمم بزرگ نیست.دکترم میگه مشکلی نیست ولی من فک میکردم الان باید یه شکم گنده داشته باشم

الان ک آخراشه من بشدت کمر درد و پا درد میگیرم طوری که فکر میکنم قراره فلج شم و پا سمت چپم کلا بالا ن ...

انشالله به سلامت زایمان کنی عزیزم.

تو این مدت بارداری عفونت واژنم داشتی.؟

منم اینارو در حد کم دارم.احساس میکنم خیلی شکمم بزرگ نیست.دکترم میگه مشکلی نیست ولی من فک میکردم الان ...

وای از شکم نگو ک دل منم خونه😭😭 ۳۶ هفته و خورده ای هستم چند وقت دیگه باید زایمان کنم ولی انگار تازه ۵ یا ۶ ماهمه😫

منم اینارو در حد کم دارم.احساس میکنم خیلی شکمم بزرگ نیست.دکترم میگه مشکلی نیست ولی من فک میکردم الان ...

منم شکمم بزرگ نیست اما دکتر سانت زد گفت باهفته‌ت یکیه و سایز شکمت نرماله.وقتی دکتر میگه مشکلی نیست حتما نیست نگران نباش.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
وای از شکم نگو ک دل منم خونه😭😭 ۳۶ هفته و خورده ای هستم چند وقت دیگه باید زایمان کنم ولی انگار تازه ...

دکترم میگه شکمت پهنه .لگنت بزرگه خیلی قلمبه نمیشه.بعدم من شنیدم بارداری دختر شکم کوچیک تره.نی نی شما چیه؟