2777
2789
عنوان

کیا تو هفته ی ۲۵ و ۲۶ بارداری اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8799 بازدید | 38 پست
انشالله به سلامت زایمان کنی عزیزم. تو این مدت بارداری عفونت واژنم داشتی.؟

خیلی ممنون گلم انشاالله 

اره خیلی تند تند عفونت میگرفتم من دکترم برام پماد واژینال میداد برای یه هفته هر شب و میگفت فقط به اندازه دو بند انگشت اپلیکاتورش رو بکن ت و

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شکمم بزرگ نیست اما دکتر سانت زد گفت باهفته‌ت یکیه و سایز شکمت نرماله.وقتی دکتر میگه مشکلی نیست ح ...

اره مال منم گفت ارتفاع رحمت طبیعیه.

من تا قبل ۲۰ هفته دور از جون توهم سقط داشتم از ۲۰ به بعد توهم کیسه آب.عفونت.کم شدن طول سرویکس و....

کشتم خودمو

سلام من ۳۴هفتم استراحت مطلق شدم اصلا رابطه برقرار نکنین دهانع رحم باز میشه مثل من میشین

ما که از روز اول تعطیله.انشالله به سلامت زایمان کنی دیگه آخراشی .واسه ماهم دعا کن گلم

سلام من ۳۴هفتم استراحت مطلق شدم اصلا رابطه برقرار نکنین دهانع رحم باز میشه مثل من میشین

منم ۳۵ هفته اینطوری شدم دوسانت باز شد البته رابطه نداشتم نگران نباش چند روزی استراحت کن دوباره همه چی اوکی میشه ولی نزدیکی تو هفته های آخر خطرناکه کلا

اره مال منم گفت ارتفاع رحمت طبیعیه. من تا قبل ۲۰ هفته دور از جون توهم سقط داشتم از ۲۰ به بعد توهم ک ...

وای من بدون توهم همشو داشتم🥺😢اول که تهدید به سقط بود استراحت بودم و شیاف میزدم.بعد هم ترشح داشتم مشکوک به قارچ بودم دارو مصرف کردم.الانم که کیسه آبم پاره شده☹️این ۳ ماه تموم میشد خلاص میشدیم

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
وای من بدون توهم همشو داشتم🥺😢اول که تهدید به سقط بود استراحت بودم و شیاف میزدم.بعد هم ترشح داشتم م ...

منم از اول هماتومو جفت پایینه.و عفونتو.الانم انقباض دارم.و عفونت

شیاف میزنم آمپول هفته ای میزنم .ایزوپرین میخورم.تازه کم خونیم گرفتم جدیدا

منم از اول هماتومو جفت پایینه.و عفونتو.الانم انقباض دارم.و عفونت شیاف میزنم آمپول هفته ای میزنم .ای ...

کلکسیون دردیم ما🤧🤧🤧🤣🤣🤣 این وروجکها چه بلاها که سرما نمیارن.

سعی کن خوراکتو تقویت کنی واسه کمخونی.عدسی و شیره و این چیزا بخور.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی