2777
2789

صحیح

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق کرمانشاه و ادماشم 😭

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
دو متر ک نمیباره  ولی پارسال برف خوبی بارید 😍😍😍

آرزو بود دیگه گفتم کاشکی😂انشاءالله زمستان پر برف و بارونی باشه از این خشک سالی نجات پیدا کنیم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
كرمانشاه رو دوست دارم خيلي ولي يه اشكال داره اونم اينه دزد زياد داره حيف

کی گفته؟‌چرا هرچرتو پرتی میگن نسبت میرین ب ی شهر یاقوم،هرجای ایران با این وضع ک مردم ب نون شبم محتاجن دزد زیاد داره خودت توشهر خودتون جرعت داری ساعت ده شب برو بیرون ببین درجا همه چیتو نمیدزدن،همه جا دزد داره 

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
كرمانشاه رو دوست دارم خيلي ولي يه اشكال داره اونم اينه دزد زياد داره حيف

ربطی نداشت همه جا دزد زیاد داره 

پس چرا ما این همه سال کرمانشاهیم ازمون دزدی نشده؟

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت