2777
2789
مطمئن باش هیچ عفونتی نمیگیری اون گرد ها رو شب بذار صبح خودشون میوفتن کلم رو به من نگفت به منم جلس ...

عه من فکر میکردم تو یه جلسه رفتی و باردار شدی!

فک کنم وضع من از تو وخیم تر بوده که کلمم گفته

شوهرمم داروهاشو از امروز صبح شروع کرده،امیدوارم که واقعا منم جواب بگیرم.ممنونم از کمک هات.خدا تو دلیتو برات نگه داره

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
عه من فکر میکردم تو یه جلسه رفتی و باردار شدی! فک کنم وضع من از تو وخیم تر بوده که کلمم گفته شوهرم ...

من روز سوم پریودی و روز چهارم و پنجم رفتم همین

روز چهار و ۵ فقط سیب زمینی میذاره و میبنده

روز پنجم ۳تا چیز بیضی وار که باز خودش درست کرده میده برا روزهای اقدام

مرتب ۳ روز رو برو یا زنگ بزن ازش بپرس ببین چی میگه ولی روز ۵ رو حتما برو 

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه من فکر میکردم تو یه جلسه رفتی و باردار شدی! فک کنم وضع من از تو وخیم تر بوده که کلمم گفته شوهرم ...

حتما گفته هاش رو بکن مطمئن باش ایشاللا همین ماه جواب میگیری و خبر بارداریتو میدی😍

من ونی نی هم خوشحال میشیم مفید باشیم و بتونیم به یه نفر کمک کنیم💖

ممنونم به خاطر دعای قشنگت  

واقعا خیلی دلم میخواد شما هم زود باردار بشی و از دست دکتر و ال دی و آمپول و ......خلاص بشی💗💞

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
من روز سوم پریودی و روز چهارم و پنجم رفتم همین روز چهار و ۵ فقط سیب زمینی میذاره و میبنده روز پنجم ...

منم با اینکه مسیرم دوره دیروزم رفتم که روز سوم پریودم بود امروز هم رفتم فردام آخرین روزه و میرم که اون بیضیا رو ازش بگیرم.

دیروز ازم ۱۰۰گرفت بخاطر داروها امروزم ۲۰ گرفت اینهمه مسیرو رفتیم فقط سیب زمینی بست برگشتیم ولی اگه نتیجه بده حاضرم۱۰۰ بارم برم این مسیرو🥺

فردام روز پنجممه که میرم.

راستی برا من گفته همراه با اون بیضیا سیب رو بصورت شیاف در میاری و قبل رابطه بصورت مقعدی استفاده میکنی همزمان با رابطه😂

اینجاش یخورده مشکله.

ولی انجام میدم ببینم چی میشه.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
حتما گفته هاش رو بکن مطمئن باش ایشاللا همین ماه جواب میگیری و خبر بارداریتو میدی😍 من ونی نی هم خوش ...

ممنونم عزیز دلم واقعا لطف داری بهم❤️😘

منم با اینکه مسیرم دوره دیروزم رفتم که روز سوم پریودم بود امروز هم رفتم فردام آخرین روزه و میرم که ا ...

به منم سیب رو گفت ولی من اذیت شدم نتونستم بکنم😂

ایشاللا خیلی زود نتیجه میگیری همش ۳ بار رفتنه خیلی بهتر از آی وی اف و آی یو آی و هزارتا دارو و آمپول و.... هست

ممنونم عزیز دلم واقعا لطف داری بهم❤️😘

خواهش میکنم 😍

به نظرم بیشتر از دکتر میدونه و خیلی هم بهتر از دکتر درمان میکنه ☺ دکتر فقط میگه ال دی بخور ماه بعد ...

سلام عزیزم منم شوهرم واریکوسل داره من ماه پیش تو ۶ هفته متوقف شد رشدش سفط شد 

به نطرت برن پیشش نتیجه میگیرم  ؟

شما بچتون و انشاالله به دنیا اومد ؟ 

سلام عزیزم منم شوهرم واریکوسل داره من ماه پیش تو ۶ هفته متوقف شد رشدش سفط شد به نطرت برن پیشش نتیجه ...

به نظر من برو ضرر نداره