2777
2789
من همون 2 ماه پیش هم بهت گفتم الکی با این دکتر و اون دکتر عمرت رو هدر نکن یه ماه برو ببین چی میگه به ...

الان کیست دارم، برم تاثیر نمیکنه که میکنه؟ 

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

میگه چیکار کنی کیستت رفع بشه

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهر هستی ؟از تبریز چقدر فاصله داری؟

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
ال دی بخور میگه😭😭

البته دکترم میگه ها، منظور تو اون زنه بود؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
کدوم شهر هستی ؟از تبریز چقدر فاصله داری؟

من مراغه ام.

اگه کاری کنه این ماه همزمان هم کیستم رفع شه هم باردار بشم حتما میام پیشش

یعنی باید بیام چاره ندارم

دکتر خودم میگه این ماه باید ال دی بخوری کیستت رفع شه بعد ماه بعدی بیای

اگه بتونه همزمان اوکی کنه این خانومه خیلی خوب میشه

من این ماه آمپول آزاد سازی هم زده بودم ولی فولیکولام آزاد نشدن

من مراغه ام. اگه کاری کنه این ماه همزمان هم کیستم رفع شه هم باردار بشم حتما میام پیشش یعنی باید بی ...

به نظرم بیشتر از دکتر میدونه و خیلی هم بهتر از دکتر درمان میکنه ☺

دکتر فقط میگه ال دی بخور ماه بعد بیا و همینطور طول میکشه

تو که اینهمه دکتر رفتی همش همون حرف تکراری الان نی نی من ۳ ماهه شده اگه همون ماه که بهت گفتم رفته بودی الان حداقل کیستت رفع شده بود و اقدام رو شروع میکردی😒الکی وقتت رو هدر نده حتی اگه دکتر هومیوپاتی میرفتی همون یه نسخه کیستت رفع میشد و تخمکهات آزاد میشدن نیازی به ال دی و آمپول و اینا هم نبود

به نظرم بیشتر از دکتر میدونه و خیلی هم بهتر از دکتر درمان میکنه ☺ دکتر فقط میگه ال دی بخور ماه بعد ...

کیستام رفع شده بودن با  دارو

آمپول زده بودم این ماه برا آزاد سازی و اینا

ولی آزاد نشدن تبدیل به کیست شدن

۳ تا فولیکول۲۰،۱۸،۱۹ داشتم

کیستام رفع شده بودن با  دارو آمپول زده بودم این ماه برا آزاد سازی و اینا ولی آزاد نشدن تبدیل ...

کاش وقتی کیستات رفع شده بودن دیگه آمپول نمیزدی میرفتی پیش ایپک ننه😒

به نظرم هروقت ماهی رو از آب بگیری تازه است الان هم دیر نشده یه سر برو ضرری که نداره نه آمپول میزنه نه قرص ال دی میده فقط دستش رو میذاره رو شکمت میگه مشکل چیه و درمان هم میده

کاش وقتی کیستات رفع شده بودن دیگه آمپول نمیزدی میرفتی پیش ایپک ننه😒 به نظرم هروقت ماهی رو از آب بگ ...

حتما میرم عزیزم.ممنونم

انشاالله برات مفید باشه    

ممنونم

انشاالله برات مفید باشه    

سلام عزیزم خوبی؟

ببخشید دوباره مزاحم شدم دیگه خجالت میکشم بهت پیام بدم😑

یه سوال داشتم

این چیزای گرد سیاه که بوی تندی داره من نفهمیدم چی ان کلا

گفت استفاده کن دوساعت بمونه کافیه بعدش برو دسشویی

من دوساعت نگه داشتم بعدش رفتم دسشویی اصلا نمیومد پایین با دست خودم درش آوردم همون شکلی گردالی مونده بود اصلا حل نشده بود یا تغییری نکرده بود

مال شمام همینطور بود؟

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید دوباره مزاحم شدم دیگه خجالت میکشم بهت پیام بدم😑 یه سوال داشتم این چیزای ...

اشکالی نداره عزیزم خوشحال میشم اگه کمکی از دستم برمیاد بکنم

چی بهت گفت؟خوشحالم که رفتی ایشاللا به زودی جواب میگیری

نه اون چیزای گرد رو شب سوم و چهارم و پنجم پریودی قبل از خواب یکم زرده تخم مرغ و یکم روغن زرد و یکم روغن سیاه که از داروخونه یاعطاری خریدی میزنی بعد واژینال میفرستی بره تو و بعدش میری راحت میخوابی صبح که بیدار شدی وقتی رفتی دستشویی خودش میاد میوفته وهمونطوری گرد مونده اصلا حل نمیشه 

اصلا خودت نیارش بیرون خود به خود خودش صبح تودستشویی میوفته

اون تخمدانهات رو که با سیب زمینی بسته اونو گفته دو ساعت بعد کاچی یا چیز گرم بخور و باز کن نه اون چیزای گرد رو😒

اشکالی نداره عزیزم خوشحال میشم اگه کمکی از دستم برمیاد بکنم چی بهت گفت؟خوشحالم که رفتی ایشاللا به ز ...

مرسی عزیزم.

نه من دقیق پرسیدم صداشم ضبط کردم.علاوه برسیب زمینی ها ، این دارو و یه کلم پخته شده هم گفت، که گفت میتونی اونارم دو ساعت نگه داری میتونی شب بزاری صبح برداری.

من اون چیزای گرد رو همونطوری که تو گفتی واژینال استفاده کردم فقط خیلی هلشون داده بودم عقب تر اصلا نمیفتاد دیگه ناچار خودم در آوردم اما امشب موقع خوابیدن میزارمشون.

چرا دروغ بگم خیلی میترسیدم عفونت بگیرم.

ولی امشب حتما امتحانش میکنم.

به من نگفت این ماه حامله میشی، ازش پرسیدم میشم این ماه؟

گفت انشالله.خودشم مطمئن نبود.

به شوهرمم دارو داده میگفت یکم ضعیفه

مرسی عزیزم. نه من دقیق پرسیدم صداشم ضبط کردم.علاوه برسیب زمینی ها ، این دارو و یه کلم پخته شده هم گ ...

مطمئن باش هیچ عفونتی نمیگیری

اون گرد ها رو شب بذار صبح خودشون میوفتن

کلم رو به من نگفت

به منم جلسه اول گفت انشاالله میشه ولی جلسه سوم که پرسیدم کی بیام گفت همین ماه حامله میشی دیگه لازم نیست بیای بدنت خوب جواب داده نگران نباش

داروهای شوهرت رو مرتب بکن خیلی مهمه

خیلی خوشحالم برات😍

فقط مرتب هر روز برو و ادامه بده ایشاللاخیلی زود باردار میشی💞