2777
2789
ممنونم عزیزم ایشاللا به زودی قسمت خودت بشه     حتما ماه بعد برو کارش خیلی درسته   & ...

باشه عزیزم حتما😍🙏🏻

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

سلام عزیزم خوبی خیلی تبریک میگم بهت انشاالله بسلامتی بگیری بغلت نینی نازتو 💞💞😘😘😘

عزیزم تو یکی ازتاپیکا میگفتی میخوای بری عباسعلیزاده بنظرت چطور دکتریه یکی که ازش شاکی بود تو تاپیک من یه بار زایمان زود رس بخاطر مسمومیت بارداری داشتم که با ای وی اف باردار شدم حالا بین عباسعلیزاده چ ندا شعاری موندم کدوم انتخاب کنم 

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشاللا شما هم به زودی مامان میشی     من هم ۳ سال بود میخواستم ولی قسمت نبود عید هم باردا ...

ایپک ننه کجاس عزیزم دکتره؟

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی خیلی تبریک میگم بهت انشاالله بسلامتی بگیری بغلت نینی نازتو 💞💞😘😘😘 عزیزم تو یکی ...

ممنونم عزیزم  ایشاللا شما هم به سلامت زایمان کنی  

من 2 بار رفتم مطب عباسعلیزاده خیلی شلوغ میشه ولی دکتر خوبیه با دقت به حرفات گوش میده و جواب میده مخصوص چندقلو ها و حاملگی های پر خطره

الان چون مطبش خیلی طول میکشه تا نوبت بشه من بیمارستان طالقانی میرم میبینمش به نظرم دکتر خوبیه ولی شعاری رو نمیدونم

ایپک ننه مامای خونگیه برای نازایی خوبه حالا که شما بارداری فکر نکنم نیاز باشه باز خواستی آدرس میدم

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
ممنونم عزیزم   ایشاللا شما هم به سلامت زایمان کنی     من 2 بار رفتم مطب عباسعلیزاده ...

عزیزم باردار نیستم من تازه ۴۵ روزه که زایمان کردم بچم از دست دادم 

عزیزم باردار نیستم من تازه ۴۵ روزه که زایمان کردم بچم از دست دادم 

اگه باردار نیستی و میخوای باردار بشی به نظرم برو پیش ایپک ننه من همون ماهی که رفتم باردار شدم قبلش که فروردین یه سقط داشتم بعدتا آذر جرات نداشتیم اقدام کنیم که آذر ماه روز سوم پریودی رفتم پیشش و همون ماه هم حامله شدم

همه دکترا میگفتن سالمی و اقدام کن باردار میشی ولی ایپک ننه خیلی چیزای دیگه گفت که دکترا کلا بیخبر بودن  

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
ایپک ننه کجاس عزیزم دکتره؟

اینم آدرسش

اتوبان پاسداران ستارخان به طرف عینالی اطلس رو دیدی میپیچی بعد مستقیم میری میرسی به یه سه راهی میپیچی سمت راست (به طرف پل حیدر آباد)به چراغ قرمز که رسیدی میپیچی سمت چپ (خیابان پاسداران)برنز آذربایجان رو که دیدی همون طرف برنز فروش یه کوچه هست به اسم قربان عامل تو کوچه اولین کوچه سمت راست از هر کی بپرسی نشون میده

اینم شمارش ۰۴۱۳۲۶۱۰۸۰۶ ایپک ننه از ساعت ۹ هست تا ۵

روز سوم پری برو از رو شکم معاینه میکنه و میگه مشکلت چیه

برا من روز سوم پری رفتم  روی تخمدانهام سیبزمینی گذاشت و با روسری محکم بست وگفت بعد ۲ ساعت کاچی گرم بخور و باز کن ۳تا هم چیز گرد داد که خودش درست کرده و گفت هر شب یکی واژینال استفاده کن ۷۰ تومن گرفت

روز بعدش هم رفتم باز با سیب زمینی بست و۲۰ تومن گرفت

روز بعدش هم رفتم باز با سیب زمینی بست و ۳ تا چیز بیضی که باز خودش درست کرده بود داد گفت بعد از رابطه استفاده کن

برای شوهرم هم گفت چای نبات و زعفرون با ۱ قاشق چای خوری تخم هویج پاک شده بخوره و تخم مرغ محلی نطفه دار+تخم هویج پاک شده + عسل و ساری یاغ

دفعه آخر هم ۹۰ گرفت گفت این ماه حامله میشی و در کمال ناباوری باردار شدم  

اینم آدرسش اتوبان پاسداران ستارخان به طرف عینالی اطلس رو دیدی میپیچی بعد مستقیم میری میرسی به یه سه ...

ممنون از آدرس عزیزم خداروشکرکه باردار شدی انشاالله بسلامتی بگیری بغلت 💚

من همسرم مشکل اسپرم داره برا اونم دارویی میده بنظرت؟

ممنون از آدرس عزیزم خداروشکرکه باردار شدی انشاالله بسلامتی بگیری بغلت 💚 من همسرم مشکل اسپرم داره ب ...

ممنونم عزیزم انشاالله قسمت شما هم بشه

آره میگه چی بخوره خوبه

کلا لازم نیست شما چیزی بگی خودش تا به شکمت دست بزنه میگه مشکل از کدومتونه و درمانش رو هم میگه نگران نباش ایشاللا به سلامتی جواب بگیری و بیای خبر بارداریتو بدی  

چرا دل مردم می سوزونی            افتخار ندارد بچه داری  این مملکت ...

من دل کسی رو نسوزوندم فقط چیزی رو که بلد بودم رو گفتم و راهنمایی کردم
اگه شما هم چیزی بلدی یا راهنمایی داری بفرما وگرنه به افتخارات خودت برس و اجازه بده هر کسی خودش تعیین کنه افتخار چیه😒لطفا انرژی منفی هم نده 

مجبور نیستی وقتی خوشت نماد بیای نظر بدی

من خودم یه سقط داشتم که به خاطر درست راهنمایی نشدن اتفاق افتاد پس بهتر از تو میدونم سقط چقدر سخته لطفا اشتباه نکن

سلام عزیزم خوبی؟

فندقت خوبه؟

کاش بیای ببینی پیامم رو

اگه بخوام برم پیش اون خانومه روز چندم پریود باید برم؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
سلام عزیزم خوبی؟ فندقت خوبه؟ کاش بیای ببینی پیامم رو اگه بخوام برم پیش اون خانومه روز چندم پریود ...

سلام عزیزم ممنون خوبم

خیلی ممنون فندوق هم خوبه😍 

روز سوم پریود برو روز ۴و۵ هم باید بری ایشاللا به زودی خبر بارداریتو میدی😍😉

سلام عزیزم ممنون خوبم خیلی ممنون فندوق هم خوبه😍  روز سوم پریود برو روز ۴و۵ هم باید بری ایشال ...

فعلارفتم دکتر بازم کیست دارم

تخمکام اصلا آزاد نمیشن😭

فعلارفتم دکتر بازم کیست دارم تخمکام اصلا آزاد نمیشن😭

من همون 2 ماه پیش هم بهت گفتم الکی با این دکتر و اون دکتر عمرت رو هدر نکن یه ماه برو ببین چی میگه بهت