2777
2789
عنوان

پسر عمم🙂💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 18733 بازدید | 206 پست
نترس عزیزم نترس مردا رو گنده نکنین .....هیچی بخداقسم هیچی مثل شجاعت دختر نمیشه ....بجای گام بلند بچر ...

دقیقا درسته حرفت 

منو خونوادم مادر و پدرم هیچوقت ترسو بار نیاوردن 

ولی فهمیدم بیشتر خانما هستیم که همو میترسونیم انگار مردا چه تحفه ای هستن و باید بذارم هر کاری کنن 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰

خاله ی من بود جوری ابروشو میبرد جلوی ننه باباش که بچشونو جمع کنن کاش مامان تو هم مثل خاله ی من بود یکی تو فامیل بود از این کارا میکرد تازه بچه تر بود همچین زد تو گوشش هنگ کردش دیگه از این کارا نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم 3 سالش بود تو کوچه سرگرم صحبت با زن همسآیه روبه رویی بودم  شب دخترم گفت مامان .... دست ک ...

خیلی کاری درستی کردی😢❤️

میگن اونکه رفته بر نمیگرده، ولی تو بیا و معجزه شو❤️👥
دخترم 3 سالش بود تو کوچه سرگرم صحبت با زن همسآیه روبه رویی بودم  شب دخترم گفت مامان .... دست ک ...

بهترین کار رو کردی تو این مواقع بهترین کار قطع رابطه است حالا هرکی باشه حتی برادرزاده یاخواهرزاده خودت باشه 

دقیقا از ترس آدمایی مثل شماست که آدم دهنش بسته میشه. هنوز تو تفکر کرم از خود درخته موندین.

من میگم نباید سکوت کنه باید یه کاری کنه مثل دختر بچه ها رفتار میکنه مادرش، چه معنی داره زن ب اون گندگی در مقابل تعرض سکوت کنه جز رضایت ؟

ولی اسی اندفعه اگه همچین گهی خورد یه دونه بزن تو دهنش دو تا لگدم بزن در کونش تازه تو دو سال بزرگ تری دختر قوی باش اگه از موضوع فرار کنی صورت مسئله رو پاک میکنی انگار یه بار برای همیشه تمومش کن یه دعوایی راه بنداز یه کاری بکن ننه بابای پسره بفهمن آشغال و انگل بار آوردن 

بخاطر سکوتتون اینقدر وقیح شده

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

راستش منم اولش گفتم مادرت چرا باید سکووت کنه یاد به چند سال پیش خودم افتاد شب بود تو اتوبوس یکی صندلی پشتی من نشسته بود به پهلوهام دست میزد هر چند من تو عالم خواب بودم اولش متوجه نشدم بعد یهو از جا پریدم تنها کاری که کردم رفتم دو یه ردیف جلوتر نشستم ادم اون لحظه انگار شوک میشه جلو بقیم انگار روش نمیشه چیزی بگه.... ولی خب عزیز دلم از الان سعی کن ساکت نشینی اولا که هیچوقت باهاش تنها نشد دومل تو مهمونیا اومد نزدیکت به قول بچه ها خیطش کن ابروشو ببر 

نه مقصر منم . میدونم من مقصرم. ولی چرا خدا بهم کمک نکرد من نفهم من.... اخه بچه نه ساله ؟! تا الان بی ...

تو نه سالت بود من شیش سالم بود 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

حالا تو هیچی.....مامانت چرا همونجا نخابوند دهنش

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم