2777
2789
عنوان

پسر عمم🙂💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 18733 بازدید | 206 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی دلم برا مامانم میسوزه. حتماً پسر عمم پیش خودش گفته به دختره دست زدم کاری نکرد مامانشم کاری نم ...

میفهمم ماهم از این مصیبتا داشتیم ولی ی شکل دیگه ش 

خوبه ک فهمیدی از سکوتتون چ برداشتی میکنه 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
یواشکی فیلمش میگرفتی بعد میگفتی اگه یه بار دیگه این کارو کنی فیلمتو به همه نشون میدم چه کثافت هستی

اولین بار بود میدیدم ب مامانم دست میزنه مغزم قفل کرده بود

میگن اونکه رفته بر نمیگرده، ولی تو بیا و معجزه شو❤️👥

دستت چلاق نیست ک وقتی بهت دس زد بکوب تو دهنش وااا مامانتم از خودت بدتر ینی چی مامانم سادس این چیزا ربطب به سادگی نداره😐

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
چون ضعیفیم چون بابام همیشه خانوادشو ب ماترجیح میده

مطمئنی سر این موضوع هم پدرت به اونا حق میده؟

بابا دیگه بی غیرت که نیستن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

مامانت مگه بچه اس ؟؟؟ یعنی هر جا کسی بهش تعرض کنه صداشو در نمیاره؟؟؟ به خاطر آبرو یعنی چی اتفاقا به خاطر آبروش باید همونجا میزد دهن پسره رسواش میکرد که تا آخر عمر دست از سرتون برمیداشت 

زن گنده اگه اینجوری ساکت باشه دیگه از تو هیچ انتظاری نیست

زمانی که همه بچه ها فامیل دور هم جمع میشدن همه رنج سنی ۶_۹سال بودن و یکیشون بزرگتر بود تقریبا ۱۲ سال ...

عمم خیر سرم خونه بود ولی بود و نبودش فرقی نداشت تنها همبازیم همین پسر عمو بود ک اونم با حماقت من ب مامانم دست گذاشت

میگن اونکه رفته بر نمیگرده، ولی تو بیا و معجزه شو❤️👥