2777
2789
عنوان

پسر عمم🙂💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 18736 بازدید | 206 پست
خدا خودش چاره ای بسازه 🙁

خدا چه کنه بزنن تو دهن این ح روازاده، به عمه ی بی همه چیزش بگن تولشو جم کنه یا جمعش میکنیم ،منکه هررررگز اجازه نمیدم کسی از این گ.وها بخوره ،اه عصبی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حریف یدونه بچه نمیشید؟؟؟ 

مامانت خیلی مشکوکه فکر میکنم خوشش میاد 

تو وقتی همه چی رو ب مامانت گفتی مامانت باید از خشم و عصبانیت یه کاری میکرد نه اینکه خودشو هم قربانی یه بچه ۱۶ ساله بکنه 

خدا چه کنه بزنن تو دهن این ح روازاده، به عمه ی بی همه چیزش بگن تولشو جم کنه یا جمعش میکنیم ،منکه هرر ...

میترسم بد ترشه دیگه یهو بگیره منو...😢😢

میگن اونکه رفته بر نمیگرده، ولی تو بیا و معجزه شو❤️👥
زمانی که همه بچه ها فامیل دور هم جمع میشدن همه رنج سنی ۶_۹سال بودن و یکیشون بزرگتر بود تقریبا ۱۲ سال ...

وای خداروشکر کردم تو فرار کردی از اونجا بچه ها نمی فهمن دارن چیکار میکنن اونموقع ولی وقتی بزرگ شدن آسیب روحیش میمونه براشون 

امروز به خودم قول دادم اگه یه روز بچه دار شدم تنهاش نزارم

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡

زبون ندارید؟ مامانت بهش بگه بچه ک.ونی دست بزنی میزنم دهنت به مامانت میگم 

اونم فهمیده هیچی نمیگید سواستفاده میکنه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
حریف یدونه بچه نمیشید؟؟؟  مامانت خیلی مشکوکه فکر میکنم خوشش میاد  تو وقتی همه چی رو ب ما ...

اره خوشش میاد. خوشش میاد که پسر عمم دیشب هی دست بهش میزد و مامانم میومد اینطرف تر خوشش میاد که تا پسر عمم میاد داخل آشپزخونه یا اتاق سریع میاد بیرون مثل منه🙂💔

میترسم بد ترشه دیگه یهو بگیره منو...😢😢

لابد خیلی بی زبونی دختر خاله منم ساکته این رفتارا رو تو خانواده پدریش دید ولی یادش دادم کولی بازی درآورد الان پسره دیگه حرعت نداره نگاهش کنه

وای خداروشکر کردم تو فرار کردی از اونجا بچه ها نمی فهمن دارن چیکار میکنن اونموقع ولی وقتی بزرگ شدن آ ...

تو رو خدا تنهاش نذار حتی با برادرش شاید یه بار اتفاق بیفته ولی اون ادم هزار بار میمیره

لابد خیلی بی زبونی دختر خاله منم ساکته این رفتارا رو تو خانواده پدریش دید ولی یادش دادم کولی بازی در ...

از این ب بعد کولی بازی در میارم فقط داد میزنم دیگه بدتر از این نمیشه😢

تو رو خدا تنهاش نذار حتی با برادرش شاید یه بار اتفاق بیفته ولی اون ادم هزار بار میمیره

برای خواهرم پیش اومده که اینجوری میگم مامان من رفت پسره رو فوشش داد جلوی خانوادش عمو و زن عموم باور نکردن ولی مامانم یه جوری تهدیدش کرد که با گذشت ۱۴ ساله مارو میبینه فرار میکنه حتی نزدیکمون هم نمیشه

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡