2777
2789
عنوان

پسر عمم🙂💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 18733 بازدید | 206 پست
از این ب بعد کولی بازی در میارم فقط داد میزنم دیگه بدتر از این نمیشه😢

آره بعد بیا تاپیکو بزن و منم تگ کن،حق دادنی نیست گرفتنیه حقتو بگیر این دوره بره که باشی ماده سگم گرگ میشه برات

چه تاپیک عجیبی.اینکه شما ترس دارین طبیعیه حق دارین‌ولی بقیش واقعا غیرقابل درکه وقتی شما از ترس پسر عمه به مادرت پناه میبری برااینه که اون کثافتو بشونه سر جاش نه اینکه بشینه بگه برامنم پیش اومد بدتر از شما از یه بچه ۱۶ ساله فرار کنه چرا چون عمه سلیطس.مادر باید مثه شیر از دخترش حمایت کنه.بدرک که عمه ناراحت میشه تهش قطع ارتباطه که چی بهتر از این.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت اومد طرفت داد بزن دعواش کن بلند بلند تا بترسه ،،، با داد و هوار بهش بگو اگه یه بار دیگه از این غلطا بکنی به بابام میگم ،،،،،، ۱۶ سالشه اینقدر عوضیه بزرگ بشه میخواد چیکار کنه

اره خوشش میاد. خوشش میاد که پسر عمم دیشب هی دست بهش میزد و مامانم میومد اینطرف تر خوشش میاد که تا پس ...

این چطور مادریه که نمیتونه نه از خودش محافظت کنه نه از دخترش. مادر و دختر چقدر ترسو هستین ، چرا بی عرضگیتونو گردن خدا میندازی مگه خدا بهت گفته سکوت کن؟ 

اعصابم خورد شد یه بچه ۱۶ ساله به خودت و مادرت تعرض میکنه و شما سکوت میکنید ،حالا بچه که سهله یه مرد گنده تر  جلو چشمای خودت به مادرت تجاوز کنه بازم سکوت میکنی؟ جمع کنید بابا 

مامانت خیلی بی عقله تو همون آشپزخونه باید حداقل با صدای بلند میگفت ``چیکار میکنی برو اونور ببینم`` اگه اینکارو میکرد پسره از ترسش دیگه نمیرفت پیشش، مامانت ساکت مونده اونم سو استفاده کرده 

مامانت میشه زن داییش

دلیلی نداره سکوت کنین ، باهاش برخورد کنین حتما. یه باد به خودش بگین اگر گوش نکرد به پدر مادرش بگین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ببین دختر خوب همه بهت راهکار دادن تو هم از این به بعد باید یه حرکتی بزنی اولا نزدیک شد حسابی جیغ و داد کن با صدای بلند تذکر بهش بده به بابات هم بگو بابای من همیشه به من بگو هر اتفاقی برات افتاد همون اول کار بیا بهم بگو تا من همه چیو درستش کنم نه اون موقع که دیگه کار از کار گذشته اونموقع خودمم یکی میزنم دهنت تا خون بالا بیاری

دوست دارم تاپیک بعدی بیا بگی چطوری پسره رو آش و لاش کردین تا ماهم ازت یادبگیریم 

برات کلی دعا میکنم 

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
حریف یدونه بچه نمیشید؟؟؟  مامانت خیلی مشکوکه فکر میکنم خوشش میاد  تو وقتی همه چی رو ب ما ...

دقیقا از ترس آدمایی مثل شماست که آدم دهنش بسته میشه. هنوز تو تفکر کرم از خود درخته موندین.

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

نمیفهمم واقعا ی زن سیو چند سالع چرا باید در مقابل ی بچه ۱۶سالع سکوت کنه؟؟؟

مگ میشه اخه چیزی نگه

مگ سن بلوغشه ک کسی باور نکنه حرف خانومو

اسی واقعا همین جور پیش بری چیزای بدتر با سکوتت پیش میاد برات

فقط و فقط تعحبم از مادرته

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

نجات دهنده فقط خودتون هستیتن....نه هیچکس دیگه....مادرت هرجایی که اونم باشه هرکاری بکنه محکم بزنتش یا عصبی بشه....خودتم هم اینجوری دم از بچگی بزنه بگو بچه بودیم‌نذار اسیبی به روحیت بزنه چون این کار فقط افسردگی میاره لطفا ترس از هیچی نداشته باش تو قوی هستی شجاعت اینو داشته باش 

اول خیلی تندو محکم باپسره برخورد کنه مادرت تهدیدش کنه دفه بعد به پدرتون میگه احتمال بالا میترسه و جمع جور میکنه تنه لششو.اگه ادامه داد همون لحظه بزنینی به در پرخاشو دادو بیداد تا همه بفهمن 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

اسی به مامانت بگو به بابات بگه که مثلا تو اشپزخونه بودم یهو دیدم پسره اومد بهم دست زد! خیلی جا خوردم و اولش گفتم شاید دستش خورده، ولی دیدم نه بازم داره دست مالیم میکنه ، براش چشم غره اومدم ولی اون خندید و ..

بگو به خواهرش بگه جمع کنه پسر هرزه کثیفشو وگرنه تو جمع دفعه بعد جیغ و داد میکشم تا ابروی خواهرت و شوهرشم تو جمع ببرم ، ابروی خودتم میره 

والا بخدا 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰