2777
2789
عنوان

پسر عمم🙂💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 18733 بازدید | 206 پست
اسی به مامانت بگو به بابات بگه که مثلا تو اشپزخونه بودم یهو دیدم پسره اومد بهم دست زد! خیلی جا خوردم ...

افرینننن قبول دارم اونا باید جلو جلو اینکارو بکنن تا بعدا هرچی این بگه کسی باورش نکنه

عزیزم خدا چماق هم بده دست تو ومادرت بجای اینکه بکوبین توسر پسرعمه ات میزنید توسرخودتون...دوتاآدم بزر ...

چه جرئتی نترسیدید ی وقت چاقویی چیزی داشته باشه؟🥲 

بچها نخندینا🖤💔بیشترین مردمی که این روزها رنج میبرند مردمی هستند که درست تربیت شدند🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی به مامانت بگو به بابات بگه که مثلا تو اشپزخونه بودم یهو دیدم پسره اومد بهم دست زد! خیلی جا خوردم ...

و بگه که توام شاهدی که اون اینکارو کرد بگو به خواهرش بگه وگرنه تو‌جمع دفعه دیگه جیغ میکشم تا حیثیت خونوادگیشون به باد بره 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰

فقط ب پدرت بگو مهم نیس ك چه ري‌اکشني داره ..

پسره تحریك میشه با چیزي نگفتن شما ! داري بهش چراغ قرمز میدي ك اوك مشکلي ني گُندَش نمیکنم !! مخصوصا ري‌اکشن مادرت !! تعجب اوره اون کاراشو بازم ادامه میده

باید خودت پیش قدم بشي فایده نداره 

افرینننن قبول دارم اونا باید جلو جلو اینکارو بکنن تا بعدا هرچی این بگه کسی باورش نکنه

وگرنه این هرزه به کاراش ادامه میده اگه تنبیه نشه میره توخیابون دخترای مردمو دستمالی میکنه 

بخدا هر موقع تو پیاده رو راه میرم صدای مرد از پشتم میشنوم تند تند گام بلند بر میدارم،انقدر تصورم بهم ریخته  

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰

کاش من خواهرت بودم ❌❌❌❌❌❌❌

یه جوری جرش میدادم 

یادش نیاد باباش کی بوده😈

اینبار  یه  سوزن  باهاتون باشه  تا نزدیک شد تا ته  ببرین تا فلج بشه😎

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

متاسفاته این مشکل واسه خیلی از دخترا وحتی زنا پیش میاد

چرا باید اینقدر ساده باشین چرا باید سکوت کنین....ادم از حقش بگذره.....حیف وصدتا حیف که مشکل از تربیت خانواده هاس هر خطایی میکنن دخترا سرکوفت تنبیل میکنهه بجای اینکه نصیحت کنی وشجاعت بهش بدی پشتت رو بگیره تا نذارن لطمه ایی بهش وارد بشه نذارن این دختر فردا مادر میشه تربیتی که بهش دادت بازم میده بچهاش 

وگرنه این هرزه به کاراش ادامه میده اگه تنبیه نشه میره توخیابون دخترای مردمو دستمالی میکنه  بخد ...

نترس عزیزم نترس مردا رو گنده نکنین .....هیچی بخداقسم هیچی مثل شجاعت دختر نمیشه ....بجای گام بلند بچرخ بگو چته...داد بزن محکم قوی صحبت کن.....

الان هجده

حاجی ناموسا بچه هم نیست:/

با اونی که گفت بزن ت دهانش کاملا موافقم+++

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
چه جرئتی نترسیدید ی وقت چاقویی چیزی داشته باشه؟🥲 

نه،خیلی حالم بدبود تحقیرشده بودم فقط میخواستم فکرنکنه ببوگلابیم گذاشتم بی سرصدابه هدفش برسه... ازناراحتی نمیدونستم چیکارکنم

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼