2777
2789
عنوان

پسر عمم🙂💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 18732 بازدید | 206 پست
دو سال ازم کوچیک تره 

به بابات نمیتونی بگی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کنید التماستون میکنم دعا کنید پسر عمم دست از این کثافت بازیاش برداره. مامانم گناه داره شاید من د ...

خودت رو ملامت نکن خواهشا اون موقع کوچیک بودی نمی فهمیدی که داره چه اتفاقی می افته 

ولی حالا که فهمیدی محکم وایسا جلوش تهدیدش کن که به بابات میگی از هیچی هم نترس

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
دعا کنید التماستون میکنم دعا کنید پسر عمم دست از این کثافت بازیاش برداره. مامانم گناه داره شاید من د ...

پسر عمت چه ادم چندشیه مامانت یکی بزنی تو تو دهنش تا دیگه از این غلطا نکنه از پس یه پسره ۱۸ ساله برنمیاین سکوت کردین که چی مثلا

به نظرم دیگه کار از سکوت گذشته خودت یا مامانت تنها گیرش بیارین یه برخورد جدی کنین بگین بازم تکرار کن ...

فک نمیکنم اثر کنه اخه😢

میگن اونکه رفته بر نمیگرده، ولی تو بیا و معجزه شو❤️👥

ببخشید ولی باور نمیکنم

یا خوشتون میاد هردو که هیچ اعتراضی نمیکنید

یا واقعا خیلی ببخشید یکم ساده اید.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود