2777
2789
عنوان

پسر عمم🙂💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 18732 بازدید | 206 پست

خدا هیچ یلایی رو سر آدم نمیاره 

با دعا چیزی حل نمیشه وقتی اختیار و عقل و زبان دارید هم شما هم مادرتون 

بار اول بهش تذکر دوستانه اما جدی بدین 

اگه تاثیر نذاشت قاطعانه رفتار کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دیشب تا الان فقط گریه میکنم. مگه منو مامان چیکار کردیم که اینطوری شده. مگه دختر نه ساله چه گناهی ...

اگه یکی میخوابوندی دهنش اینطور نبود 

چرا هر بلای که سر خودتون میارین مقصر خداست 🤔

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
چرا جلوش نمیمونه مادرت چرا جلو همه گوششون نگرفت محکم بزنه دهنش؟؟؟؟؟؟؟چرا به پدرتون نمیگید؟؟؟؟؟؟

میترسم باور نکنه یا...

میگن اونکه رفته بر نمیگرده، ولی تو بیا و معجزه شو❤️👥
مامانت نباید یکی میزد تو دهنش؟؟؟  وایساد نگاش کنه؟؟؟  عجب

به ادم پست بیشعور چی باید میگفت هرچی چشم غیرش میرفت پسره خودشو میزد ب اون راها

فک نمیکنم اثر کنه اخه😢

پس باید به یه بزرگ تر که مرد هم باشه بگید مثلا به بابات بگو ولی کل ماجرا رو تعریف نکن در حدی که بگو از رفتاراش خوشم نمیاد به یکی خواهشا بگو بهش تذکر بدن هر چقدر ضعف نشون بدی عوضی تر میشه

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
میترسم باور نکنه یا...

مامانت یه بار یه گوشه گیرش بندازه توهم مواظب باش کسی نبینه بیخ گلوشو بگیره بهش بگه اگر یه بار دیگه دور منو دخترم ببینمت خودم خفت میکنم احمق بیشعورر

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
اگه یکی میخوابوندی دهنش اینطور نبود  چرا هر بلای که سر خودتون میارین مقصر خداست 🤔

نه مقصر منم . میدونم من مقصرم. ولی چرا خدا بهم کمک نکرد من نفهم من.... اخه بچه نه ساله ؟! تا الان بیش از هزار بار از خدا کمک خواستم راجب ب این موضوع ولی دریغ از یک نگاه اخه

اشتباه میکنی دختر خوب 

اینبار مامانت بزنه زیر گوشش 

گوششو بکشه ببره جلو جمع آبروشو ببره 

شما نیازی نیس از چیزی بترسی 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

وقتی پسر عمه ت تنهاست مادرت انگشتش کنه بزنه تو دهنش خون بالا بیاره چرا تسلیم ی بچه ی ۱۶ساله میشید؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم