2777
2789
عنوان

پسر عمم🙂💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 18732 بازدید | 206 پست
به ادم پست بیشعور چی باید میگفت هرچی چشم غیرش میرفت پسره خودشو میزد ب اون راها

کار از چشم غره گذشته مثلا هر وقت بهت نزدیک شد با صدای بلند بگو طوری که همه بشنون بگو شما کاری نداری افتادی دنبال من 

ببین من مطمئنم به جز تو و مامانت خانمای دیگه ای هم از فامیل همینجوری مورد تعرض قرار گرفتن ولی اوناهم مثل شما روشون نمیشه صداشونو دربیارن 

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
چرا اینقد مظلومانه دارین رفتار میکنین خوب مگه زبون ندارین بشورین پهنش کنین از پس یه پسر ۱۶ساله هم بر ...

به خدا گفتم ب قرآن گفتم حرف تو گوشش نمیره. کاری کرده حالم از هرچی پسره بهم میخوره. وقتی داغ میکنن دیگه هیچی نمیفمن

میگن اونکه رفته بر نمیگرده، ولی تو بیا و معجزه شو❤️👥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار از چشم غره گذشته مثلا هر وقت بهت نزدیک شد با صدای بلند بگو طوری که همه بشنون بگو شما کاری نداری ...

باشه به کار میبرم امیدوارم اثر کنه

نه مقصر منم . میدونم من مقصرم. ولی چرا خدا بهم کمک نکرد من نفهم من.... اخه بچه نه ساله ؟! تا الان بی ...

بهتره هرچقدر سخته گذشته رو فراموش کنی و کمتر با خانواده عمت رفتو امد داشته باشی حتی اگه بین خانواده ها درگیری بشه سرتو گرم کار کن حواستو پرت کن خدا حتما یه راه درست پیش پات میذاره

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵
ببخشید ولی باور نمیکنم یا خوشتون میاد هردو که هیچ اعتراضی نمیکنید یا واقعا خیلی ببخشید یکم ساده ای ...

به خاطر ابرو به خاطر اینکه تو عمه من رو نمیشناسی چه سلیطه ایه اگه گفتی بالا چشم پسرت ابروعه میکشتت

بهتره هرچقدر سخته گذشته رو فراموش کنی و کمتر با خانواده عمت رفتو امد داشته باشی حتی اگه بین خانواده ...

تورو خدا دعا کن برام. از دیشب تا حالا فقط گریه میکنم. مامانم💔

نه مقصر منم . میدونم من مقصرم. ولی چرا خدا بهم کمک نکرد من نفهم من.... اخه بچه نه ساله ؟! تا الان بی ...

میدونم فدات شم حس بدی داری 

منم وقتی بچه بودم پسر داییم دست درازی میکرد 

ولی خنگ تر از اونی بودم ک بفهمم 

ما تقصیری نداریم فدات شم 

ما فقط آگاه نبودیم 

الانم دیر نیس 

همون پسر داییم وقتی به دختر داییم دست درازی کرد یکی خوابوند زیر گوشش بعدم تهدید کرد آبروشو میبره اونم جمع کرد خودشو 

اون موقع ۱۵ سالشون بود 

من کوچیک تر بودم 

ولی مادرت نباید کوتاه بیاد 

اون ک بچه نیس بترسه 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
میترسم باور نکنه یا...

چرا باور نکنه عزیز من حرف تو و مامانت سند نیست از اون روزی بترس که یه تجاوز واقعی و جانانه زبونم لال بهت بکنه اونموقع دیگه کاری از دستت بر نمیاد برو باباته بزار جلوت بهش بگو اگه روت نمیشه نامه بنویس براش بزار تو جیبش یه کاری بکن اگه دیر بشه مطمئن باش بابات میگه چرا همون اول بهم نگفتی تا جلوگیری کنم از این اتفاق 

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡

خدا چکار کنه از دست امثال مادر شما ک دختر کوچیکشون رو اینقدر با پسر تنها گذاشته ک این اتفاق بیفته ؟

من دو تا دختر دارم پیش داداش خودم نزاشتم تا حالا تنها باشن شیطان همه جا هست خودت نرفتی ب مادرت بگی چه اتفاقی افتاده چرا گردن خدا میندازی کوتاهی کردی عزیزم.

هروقت رفتی جایی واون شیطان اونجا بود ی آیت الکرسی بخون فوت کن سمتش از شرش نجات پیدا میکنی .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
تورو خدا دعا کن برام. از دیشب تا حالا فقط گریه میکنم. مامانم💔

باشه حتما برات دعا میکنم 🫶🦋 غصه نخور خدا مشکلتو حل میکنه ❤️ به یکی از شهدا توسل کن 

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵

مامانت یعنی چیزی نگفت .😐😐😐؟وات د فاز می‌رفت کنار یعنی چی فحشش کشش میگکرد کل فامیل بفهمن دهنشو جر میداد پسره رو وا 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

آبروی آدم نجس باید بره 

به این بار بزنه زیر گوشش بره به پدرت بگه 

توهم‌پشت مادرت باش 

هیچ اتفاقی نمیوفته قشنگم 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
به خاطر ابرو به خاطر اینکه تو عمه من رو نمیشناسی چه سلیطه ایه اگه گفتی بالا چشم پسرت ابروعه میکشتت

دختر ناز

اصلا دلیلتون عقلانی نیست

یعنی چی؟

شماها تحقیر بشید چون عمه تون سلیطه ست؟

اتفاقا الان جایگاه شماست که دعواکنید.

چرا انقدر ضعیف رفتار میکنید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود