2777
2789
عنوان

پسر عمم🙂💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 18733 بازدید | 206 پست
باشه به کار میبرم امیدوارم اثر کنه

حتما به کار ببر ببین عزیزم منم همسن توئم خودم گذاشتم جای تو درک کردم تمام احساسات بدتو میترسی باورت نکنن میترسی دعوا به پا شه 

ولی اینو بدون هیچی مهم تر از آرامش روح و روان تو نیست محکم باش به یه بزرگ تر مرد به عمویی چیزی بگو 

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت یعنی چیزی نگفت .😐😐😐؟وات د فاز می‌رفت کنار یعنی چی فحشش کشش میگکرد کل فامیل بفهمن دهنشو جر ...

خب پسره میگفت من همچین کاری نکردم بعد منو مامانم بودیم بدون مدرک اخه

میگن اونکه رفته بر نمیگرده، ولی تو بیا و معجزه شو❤️👥
نه مقصر منم . میدونم من مقصرم. ولی چرا خدا بهم کمک نکرد من نفهم من.... اخه بچه نه ساله ؟! تا الان بی ...

واااا مقصر چیه دختر

رفتارت خیلی طبیعیه اتفاقا

همهههههههههههه تو اون سن ازون کارا کردن

ابدا نگران نباش

اون پسره هم تو سن بدیه دو اون سن پسرا مغزشون تو شرتشونه

و حتی به مادرشونم‌نظر دارن بعضا

کاری که باید بکنی اینه به پدرت بگو خیلی راحت

نگفتنت غیرطبیعیه 

کارتم به هیچ وجه اشتباه نبود تاوان هیچ گناهیم پس نمیدی

به خاطر ابرو به خاطر اینکه تو عمه من رو نمیشناسی چه سلیطه ایه اگه گفتی بالا چشم پسرت ابروعه میکشتت

ببخشید ولی تو از اون سلیطه تر باش 

بیشتر هوار هوار بزن 

چ معنی داره یه مادرو دختر بخوان دروغ بگن؟

یا اگه نمیخوای به پدرت بگو دوتایی برید پیش پدرت 

بعد خودش میدونه و خواهرشو خواهر زادش

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

اسی اعصابم بهم ریخت همه دارن میگن بزن دهنش 

نزار پیشروی کنه 

به پدرت بگو 

شما فقط بهونه میاری دعا کنین 

بهتره تاپیکت رو قفل کنی چون اهل عمل نیستی آدم ترسویی مثل شما با وجود راهنما به هیج جایی نمیرسه

نه مقصر منم . میدونم من مقصرم. ولی چرا خدا بهم کمک نکرد من نفهم من.... اخه بچه نه ساله ؟! تا الان بی ...

عزیزم خدا چماق هم بده دست تو ومادرت بجای اینکه بکوبین توسر پسرعمه ات میزنید توسرخودتون...دوتاآدم بزرگ نمیتونید ازپس یه پسر16ساله بربیاین؟؟؟؟ گوش کن چی میگم، توبازاریه پسره خودشوازپشت مالوند بهم به مامانم گفتم،وقتی پسره اومد ازکنارمون رد بشه گرفتیم تامیخورد زدیم دوستش از دستمون گرفتش....متوجه شدی؟؟؟بگیر بزن دوهزاریش بیوفته اون هارشده چش غره چیه آخه؟؟بدترتحریک میشه 

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
دختر ناز اصلا دلیلتون عقلانی نیست یعنی چی؟ شماها تحقیر بشید چون عمه تون سلیطه ست؟ اتفاقا الان جا ...

چون ضعیفیم چون بابام همیشه خانوادشو ب ماترجیح میده

خب پسره میگفت من همچین کاری نکردم بعد منو مامانم بودیم بدون مدرک اخه

بگو چ دلیلی داره دروغ بگیم 

پسر هرزتو جمع کن 

اینکه ی پسر جوون هرزگی کنه انقدر بعیده براشون؟بعد بخاطرش حرف ی زن بالغ و ی دختر جوون نادیده گرفنه بشه ؟

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
اسی اعصابم بهم ریخت همه دارن میگن بزن دهنش  نزار پیشروی کنه  به پدرت بگو  شما فقط ...

نه عزیزم کنار اینکه از راهکار هاتون استفاده میکنم میگم برام دعا کنید به قرآن الانم دارم باگریه تایپ میکنم😢