2777
2789
عنوان

خیلی کارش بد بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 19 پست

عزیزم منم تو حاملگیم خیییلی عصبی بودم .. از هر موضوعی اعصابم به هم میریخت به شدت عصبی بووم دااائما حررررص میخوردم .. الان همش با خودم میگم کاش یک کمی سعی میکردم آرامشمو بیشتر حفظ میکردم تا اون دوران و بهتر طی میکردم ... و لذت میبردم. تو هم سعی کن بیشتر لذت ببری

اره باید باهاش حرف بزنم نمیدونم چرا حوصلم نمیگیره باهاش حرف بزنم ولی حق داری خودمم این چند وقته خی ...

عادیه عزیزم ادم باردار روحیش حساسه. پادکست های انگیزشی خیلی کمکت میکنه با دکترت مشورت کن اگه تایید کرد یوگا کارکن خیلی رو حالت تاثیر داره.

فکر کردن به نی نی ت هم بهت روحیه میده🤗

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عادیه عزیزم ادم باردار روحیش حساسه. پادکست های انگیزشی خیلی کمکت میکنه با دکترت مشورت کن اگه تایید ک ...

دکترم وقتی میرم مطبش خیلی تند تند صحبت میکنه انگار عجله داره

ب نظرت عوضش کنم؟

اصن انقدر عجله داره کارایی ک باهاش دارم یادم میره

من فک میکردم دکتر باید با بیمار مادر یه ارتباط احساسی ای چیزی برقرار کنه، اشتباه میکنم؟

دکترم وقتی میرم مطبش خیلی تند تند صحبت میکنه انگار عجله داره ب نظرت عوضش کنم؟ اصن انقدر عجله داره ...

دکتری که برا مریضش وقت نزاره به چه دردی میخوره پرس وجو کن تو شهرتون از تجربه بقیه هم استفاده کن

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼