2777
2789
عنوان

خیلی کارش بد بود...

226 بازدید | 19 پست

بچه ها من سه ماه باردارم

یکم روحیم حساس تر از قبل شده

از طرفی از مادرم ناراحتم ولی چون نمیتونه درک کنه نمیتونم رو در رو باهاش حرف بزنم مساعلمو حل کنم (کلا مادرم زن مغرور و خودخواهیه نمیتونم از خودم چیزی بگم که بهش ذره ای بر بخوره ) و چون مادرمه نمیخوام الکی داد و بیدادم راه بندازم چون هدف من ارام شدن خودم هست

خب در مورد مادرم کاری نمیتونم بکنم

از طرفی توی شهرستان هیچ فک و فامیلی ندارم و مادرمم نزدیک نیست خانوادا همسرمم کمکی نمیکنن گاها برخوردای بدی هم دارن که کاری نمیتونم بکنم 

اینم هیچ

شوهرمم حوصلشو ندارم از وقتی باردارم الکی به بهونه اینکه مثلا من مریض نشم جاشو جدا کرده و میخوابه توی کادای خونه هم گه گاهی کمک میکنه ولی دق میده همون دوتا کارم میکنه

خیلی وقته نه خرید رفتم نه چیزی نه خودش یه شاخه گل برام نخریده

نمیدونم فقط اعصاب ندارم میشه یکم روحیه بهم بدین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری تنهایی ادمو نابود میکنه دوستی نداری؟

نه دوستی ندارم که بتونم بهش اعتماد کنم و درد و دل

همسایمون هست و یکی دوتا رفیق دیگه اما به همسایه و ... نمیشه هر حرفی رو زد

از طرفی امروزه زیاد ناله کنی برای یکی خسته میشه... مگه اینکه خیلییییی رفیق باشید که ندارم از اون رفیقا 

معمولا خودم سنگ صبور بقیه ام !!!

بنظر من وقتی می‌دونی آدمهای اطرافت چطورن ،ازشون توقع نداشته باش وخودت رو‌هم درگیر نکن که بیشتر عذاب بکشی،،استرس وناراحتی روی جنین تاثیر مستقیم میزاره،اگه میتونی خودت برو بیرون یه کم بگرد,حتما که نباید باشوهرت بری بیرون،

خودت برو واسه خودت گل بخر روحیه ت رو هم عوض کن سعی کن چند تا کتاب بگیری بخونی که  فکرت مشغول بشه، در مورد جا هم دوباره کنارش بخواب، اینطوری یاد میگیره بچه هم که دنیا اومد هیچ کمکی نمیکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
فقط موندم با این شرایط داغون و شوهر داغون ترت چجوری بچه آوردی؟ برای سرگرم شدن خودت؟ 

کی برای سرگرم شدن بچه دار میشه عاخه؟

روحیه خودم خیلی خوب بود و شرایطم از همه لحاظ خوبه (مالی و تحصیلات و ...)

همسرمم توی چند سالی ک ازدواج کردیم اخلاقیاتش بهتر از روز اولش شده و از طرفی پدر خوبی هم به نظرم میشه چون زمان زیادی صرف بچش میکنه

پتانسیل ادم بهتری شدن و بهتر کردن رابطمون رو داره و میتونم رابطمو باهاش بهتر کنمااااا ولی

الان حالشو ندارم 

با شوهرت حرف بزن بگو دلم گرفته احساس تنهایی میکنم روحیمو از دست دادم میترسم رو روحیات بچم تاثیر منفی بزاره.

ضمنا خودتم باید کمک کنی به خودت کتاب های انگیزشی گوش کنی یوگا و مدیتیشن یادبگیر انجام بده فیلم های خوب نگا کن با این شرایط کسی بهت کمک نمیکنه شرایط سختیه عریزم منم تقریبا مثل شمام تو روزای سخت کسیو ندارم تکیه کنم اینجور وقتا باید بتونی رو پاهات وایسی روحیه بدت رو بچه اثر نزاره

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
بنظر من وقتی می‌دونی آدمهای اطرافت چطورن ،ازشون توقع نداشته باش وخودت رو‌هم درگیر نکن که بیشتر عذاب ...

حق با توعه 

واقعا قبلا همیشه اینکارو میکردم به خاطر الودگی هوا نمیرفتم حدود سه هفته از خونه بیرون 

احتمالا همین عصبی ترم کرده

خودت برو واسه خودت گل بخر روحیه ت رو هم عوض کن سعی کن چند تا کتاب بگیری بخونی که  فکرت مشغول بش ...

مرسی واقعا لازمه بعضی اوقات از بقیه بشنوی چیکار کنی

نظراتت خیلی خوب بود

با شوهرت حرف بزن بگو دلم گرفته احساس تنهایی میکنم روحیمو از دست دادم میترسم رو روحیات بچم تاثیر منفی ...

اره باید باهاش حرف بزنم

نمیدونم چرا حوصلم نمیگیره باهاش حرف بزنم

ولی حق داری خودمم این چند وقته خیلی خودمو رها کردم و به روحیم نرسیدم