2777
2789
عنوان

این دلایل من برای طلاق کافیه؟؟!!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2951 بازدید | 134 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجای اینجا از ی وکیل مشورت بگیر اگه با این دلیل حق طلاق بهت میرسه اقدام کن اگه شوهرت راضی ب طلاق نشد بگو در صورتی میمونم ک چیزی ب نامم کنی

چون مبگی مستقل نیستی و شغلی نداری طلاق گرفتنت یکم ریسکه نگه اینکه قبل اینکه طلاق بگیری ی حرفه یادبگیری ک بتونی باهاش پول دربیاری با مهریه و اینا بتونی ی جارو بگیری با شغلتم خرج زندگی رو دراری

عجله نکن اول زمینه هاروفراهم کن بعد اقدام کن 

لینجا سریع میگن طلاق بگیر وقتی شما نه پول داری نه شغل

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بجاش واکسن گارداسیل و...بزنه حواسشم جمع باشه ولی طلاق نه،گیم جداشد یکی بعدی هم احتمال خیانت زیاده چو ...

یعنی واقعا میتونید کنار یکی زندگی کنید که هرشب با یکی دیگست؟!

پس غرور و شخصیت چی میشه این وسط؟!

به هر خفت و خواری و ذلتی تن ندین بخاطر داشتن شوهر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اونا یی که میگی خیلیاشون هنوز لو نرفتن عزیزم 

اصلا همچین جیزی نیست حالا چون مال شما خائن به همه نسبت ندین خائن هم توی زنها هست هم مردها حالا اگه اینجوریه باید بگن همه زنها هم خائن هستن.مردهای خوب و خانواده دوست و متعهد فراوونه.

خب حتماواگه فقط مشکلش جنسی  اولا شاید شما نمیتونی تمکین کنی طبع سردی داری ونیاز ش وبر آورده نمی ...

صیغه دیگه چیه خیانت خیانته 

چرا همه چی سادس براتون مگه زندگی الکیه 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
بجاش واکسن گارداسیل و...بزنه حواسشم جمع باشه ولی طلاق نه،گیم جداشد یکی بعدی هم احتمال خیانت زیاده چو ...

واقعا این حرفا رو جدی میگید یا شوخیه باورم نمیشه یکی شوهر ش خیانت جنسی داشته باشه بهش بگیم برو آمپول بزن مریضی جنسی نگیری ولی تو اون زندگی بمون همینه دیگه مردا اینقدر وقیحانه خیانت میکنن این مردم باید اسید ریخت رو جای خصوصیش تا غلط بکنه ازین کارا نکنه

آخه همه میگن، نه طلاق نگیر، همه ی مردا همینن،،،همسرت خیلی خوبی ها داره....  ولی بعد طلاق آیندت ...

درست هم میگن.

اکثر مردا همینند.از کجا میدونی مرد دیگه که میاد تو زندگیت اهل خیانت نخواهد بود.

من جدا شدم از طرف کسانی پیشنهاد داشتم که اکثرا متاهل بودند یعنی کسایی پیشنهاد میدادند که اصلا به ذهنم خطور نمیکرد.

واسه این میگم مرد متعهد کمه