2777
2789
عنوان

این دلایل من برای طلاق کافیه؟؟!!!؟

2951 بازدید | 134 پست

نبود عشق(البته دوس داشتن معمولی و وابستگی بوده ولی احساس و عشق نه)

خیانت چتی و اخیرا خیانت جن سی شوهرم.

بچه هم ندارم.

مستقل هم نیستم.۲۴ سالمه.

بقیه ی اخلاقای شوهرمم خوبه تا حالا نه عصبی شده نه دست بزن داشته نه اهل دود و رفیق و ایناست.

خیانتم چن بار بخشیدم ولی باز تکرار میکنه،،،

کمکم کنید😭😭 نگید برو مشاور، بارها رفتم ولی برام فایده ای نداشت، بازم نمیتونستم تصمیم بگیرم.

بنظر شما دلایلم کافیه؟ اگه کافیه همین فردا اقدام میکنم برای طلاق.....

شما کاملاااا عاقلانه و اینکه فک کنین من خواهر خودتونم،،،بگین چه غلطی بکنم...بخدا خسته شدم از بلاتکلیفی،،، 

طرف زن بازه باید طلاق بگیری ازش 

هرزه

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن میتونه فقط در صورتی دلایلش برای طلاق قابل قبول باشه

که جزئی از اون ۱۲ بند داخل سند عقد باشه نه این چیزایی ک شما میگی 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
فقط تا خیانت خوندم بقیه اشو نخوندم همین برای طلاق کافیه

باید اثبات کنه زبونی ک نمیشه 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
فقط تا خیانت خوندم بقیه اشو نخوندم همین برای طلاق کافیه

آخه همه میگن، نه طلاق نگیر، همه ی مردا همینن،،،همسرت خیلی خوبی ها داره....

ولی بعد طلاق آیندت بدتر میشه چون مطلقه میشی😭😭😭😭😭

خب حتماواگه فقط مشکلش جنسی  اولا شاید شما نمیتونی تمکین کنی طبع سردی داری ونیاز ش وبر آورده نمیکنی  دولا شاید شرعی وبا یه نفر هست که صیغه ای یا اختیارش کرده 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
زن میتونه فقط در صورتی دلایلش برای طلاق قابل قبول باشه که جزئی از اون ۱۲ بند داخل سند عقد باشه نه ا ...

منظور ایشون دلایل طلاق قانونی نبود .. به هر حال ایشون میتونه واسه طلاق اقدام کنه و طلاق بگیره