2777
2789
عه چرا عزیزم؟ چطوریه؟

نمیدونم گلم شاید حال و هوای معنوی قم و حضور آرامش بخش حضرت معصومه سلام الله علیها باشه چون من کلا روحیاتم با این جور فضاها سازگاره و آرامش میگیرم  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پست منم با ادباشون خورده حتی گاهی آقایونشون بهم تذکر دادن مشکل اینجاست که من میگم حجاب من به کسی ...

عزیزدلم خب امر به معروف و نهی از منکر تو دین ما هست.دین اجازه امر به معروف و نهی از منکر رو داده.ضمن اینکه هیچ وقت کسی نمیاد بگه تو خونه خودت چرا این شکلی میگردی.ولی وقتی وارد جامعه شدیم باید شئونات اسلامی رو رعایت کنیم.مثل اینکه کسی تو مکان عمومی بخواد سیگار بشه و بگه به کسی ربطی نداره.!!!

گگفتن وارد بحث نشیم و ادامه ندیم من سکوت میکنم فقط بگم شما صحبت قبل من رو متوجه نشدین کسی که اعتقا ...

سلام اصلا گیرم شما مسلمان نیستید درست؟

اما بزرگوار شما تو مملکت اسلامی زندگی میکنید که حجاب جزو قوانینش هست.پس اگر مسلمان هم نباشید باید قوانین کشور رو رعایت کنید کما اینکه وارد هر کشوری میشید مثلا قوانین راهنمایی رانندگیشون رو باید رعایت کنین.

بی فرهنگ ترین وبدترین وخائن ترین وهرچی بگم بازم کمه مردمان قم هستن دوراززیارتگاهاش مضخرف ترین شهره،نه آب وهواش خوبه نه مردمش پشیمون میشی اگربیای قم..بیشعورترین وبی کلاس ترین ونفهم ترین ملت روقم داره

به پست منم با ادباشون خورده حتی گاهی آقایونشون بهم تذکر دادن مشکل اینجاست که من میگم حجاب من به کسی ...

یه مثال ساده میزنم: مثلا فرض کن زمان پاندمی شدن کرونا، آیا کسی میتونست بگه که کسی حق نداره به‌من بگه ماسک بزن، چون دهن خودمه؟ قطعا نه! چرا؟ چون باعث شیوع و پخش شدن بیماری میشد. قضیه پوشش هم مثل همینه. فقط اون باعث شیوع بیماری جسمی میشد، این باعث شیوع بیماری اجتماعی و ذهنی میشه!

به اونا چه ربط داره که دخالت کنن

یه مثال ساده میزنم: مثلا فرض کن زمان پاندمی شدن کرونا، آیا کسی میتونست بگه که کسی حق نداره به‌من بگه ماسک بزن، چون دهن خودمه؟ قطعا نه! چرا؟ چون باعث شیوع و پخش شدن بیماری میشد. قضیه پوشش هم مثل همینه. فقط اون باعث شیوع بیماری جسمی میشد، این باعث شیوع بیماری اجتماعی و ذهنی میشه!

اخه همه که اعتقاداتشون یکی نیست. اون شخص از کجا میدونه دین و مذهب ما چیه؟؟؟ قرار نیست همه ی مردم کپی ...

اجباری نیست همه مسلمان باشن، مگه همین الآن کلی کنیسه و کلیسا تو ایران نداریم. اما شما وقتی تو یه کشور زندگی می‌کنی باید به قانون اساسیش احترام بذاری.

خیلی ناراحت میشم امیدوارم دیگه ما جهان سومی نباشیمیدونی چرا ناراحت میشم؟؟؟ چون من اگه به اون ها بگم ...

درضمن قیاس مسئله‌ای به‌این مهمی با قورمه سبزی کار درستی نیست!