2777
2789

دیگه دکتر داده حتما یه چی فهمیده

نوزادت چند روزه اس؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ماهشه...یکماه پیش   یک هفته سینم پس میزنه..بردمش گوارش گفت گلوش قرمز بهش این شربتودادگفت تا۵ردز یک ونیم سی سی هر۱۲ساعت...فکرمیکنم واکسنشم باید ب تعویق بندازم تاجنروز میش واکسن نزد؟

اثرداش؟چنروز بعد بخاطر گلودرد؟

آره بابا نگران نباش، حتما دکتر چیزی میدونه ک بهش داده سر وقت بهش بده زیادم ب خودت استرس نده خب خوب میشه

سکوت سرشار از ناگفته هاست
آره بابا نگران نباش، حتما دکتر چیزی میدونه ک بهش داده سر وقت بهش بده زیادم ب خودت استرس نده خب خوب م ...

میترسم دیگه سینه نگیره😣 شبا توخاب اونم تا صبح بیداره

براهمین  نیم ساعت جاب جامیشه ساعت داروش خسته م خاب می مونم😞شنیدم انتی بیوتیکا باید دقیق باشه ولی نمتونم 

میترسم دیگه سینه نگیره😣 شبا توخاب اونم تا صبح بیداره براهمین  نیم ساعت جاب جامیشه ساعت داروش ...

نگران نباش خوب میشه سینتم میگیره گوشیت رو بزار رو ساعت بیدار شو بهش، بده و زود بخواب عزیزم میدونم سخته ولی خب تا بهتر میشه باید سر وقت باشه 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
دخترت خوب شیر میخورد؟دخترمن روزانمیخوره

دختر من تا هشت ماهگی شیر خورد

تازه درکنار شیرخشک درواقع شیر من کمکی بود😅

الان شه سالشه به عنوان تجربه میتونم بگم خیلی خودتونو سر این مسائل اذیت نکنید مادری انقدددددد گستردس شیر فقط یه بخششه🤦‍♀️تلاش کنید شیر خوب بخوره ولی غصه اینا نخورید☺️🌺