2789
عنوان

طلسم شدم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 105 پست
و مسعله مهم تر شما احتمالا سن ازدواجت در طالعت نرسيده و اصلا بختت بسته نيست  ميگي نه بيا خودت ...

این چیه دیگه منامی چیه

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سایت مباهله توضیحان خیلی خوبی داره سایت دایی ابراهیم دستورالعمل های قرآنی داره عالیه واقعا من اینو ب همه کسایی م درگیری ماورایی براشون ایجاد شده میگم خیلی از جمله خودم نتیجه گرفتیم 

خواستی تاپیک منو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9637303/سوره-شریفه-بقره-معجزه-قرآن-کریم?page=13

خدا با من است 🙌🌹
این چیه دیگه منامی چیه

يسري روش ها هست براي گرفتن جواب سوال كه بهش ميگن كشف منامي چون در عالم خواب جواب شخص رو ميدن ربطي به جن نداره بيشتر خواص آيه و اسامي هست مثلا شما نيت ميكني ببيني كي چمت زده يا كي برات دعا گرفته،كشف منامي رو چندشب ميخوني و ميخابي و در خواب جواب رو ميبيني البته خوندنش چندتا شرط داره مثلا محل خوابت پاك باشه تنها باشي و تعداد درست بخوني

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
من به شخصه صغیرش رو توصیه می کنم کبیرشرو من تو نت دبدم یه طلسم همراهشه... کبیرش هم من منبع معتبری ند ...

مرسی عزیزم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
تو طلسم نشدی همزاد داری هرجایی نباید بری که این مشکل برات پیش بیاد

همزاد یعنی چی؟ یعنی چی هرجایی نرم؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
من به شخصه صغیرش رو توصیه می کنم کبیرشرو من تو نت دبدم یه طلسم همراهشه... کبیرش هم من منبع معتبری ند ...

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات حتما انجام میدم

منم مثل تو بودم ۲۲ سالم بود میگفتم طلسم هستم همه مسخره ام میکردن الان شده ۳۰ سالم بازم بختم بسته هست خواهر و بردارم کوچک ترم ازداوج کردن 

پس واقعا بستن بخت هست منم هستم مثل خودت

فککنم منم طلسم شدم صبح تا شب منتظر شوهرمم تا میاد خونه دیت خودم نیس عین دیوونها میشم 

اینکه راه حلش آسونه ی دعایی براش بگیر که پابند خودتو زندگیت بشه ،ما یکی بود شوهره از خونه یاغی بود پیش ی سیدی دعا گرفت والا عین شیرین و فرهادن الان 

ولی سیده مشهوره هااا اسمش ابوعباسه 

حالا شمارشم میدم زنگش بزن مشکلت حل بشه گلم ۰۹۳۳۸۷۱۷۴۰۴

درخواست دادم قبول کنید پیام میدم

سلام گلی خوبی مشکلت حل شد؟؟ بخدا منم همش با مشکل ازدواج نکردنم درگیرم تروخداااا فقط بگو مشکلت حل شد با این دعاها؟؟؟  خواهش میکنم

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.