2777
2789
عنوان

طلسم شدم ؟؟؟

3846 بازدید | 105 پست

قبلا یه دعا نویس برام سرکتاب باز کرده بود بهم گفت برات دعای سنگین بستن بخت کردن و اونو تو قبرستون چال کردن ، بهم کلی دعا و روش داد تا طلسم برطرف بشه . امروز از یکی شنیدم تا اون دعا رو تو قبرستون پیدا نکنم امکان نداره این طلسم از بین بره دارم میمیرم از ترس و گریه 

تو رو خدا نظری دارید ؟ چیکار کنم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که اونقدر عاشق خدا و عظمتش هستم که تمام جهان طلسم کنن امیدم به اون الله هست❤

بر مشام جان زدم یک قطره از عِطر حسین🖤سبقت از مُشک و گلاب و نافه و عنبر گرفتم......
تو این همه قبرستون بزرگ مگه دعا پیدا میشه ؟ طلایاب مگه هست 

والا دوستم تعریف می‌کرد نمیدونم 

بر مشام جان زدم یک قطره از عِطر حسین🖤سبقت از مُشک و گلاب و نافه و عنبر گرفتم......
چي ميگي بابا هركي ميره پيش دعا نويس دقيقا ميگن تو قبرستون چال كردن جريان چيه

نمیدونم بخدا اینطوری بهم گفتن منم دارم میمیرم از استرس  ، یکی بود همچین دعایی داشته دعا نویس بهش گفته تا دعا رو پیدا نکنی مشکلت حل نمیشه 

ببین منم زندگیم خیلی گره داره خودم هم حس میکنم طلسم شدم ولی خیلی فکر کردم میبینم اگه خدا نخاد که هیچ ...

اخه نشونه های طلسم رو خیلی تو زندگیم میبینم هیچ کس نمیتونه نزدیکم شه به هر دلیلی دور میشن و پشت سرشونم نگاه نمیکنن بخدا خسته شدم

اخه نشونه های طلسم رو خیلی تو زندگیم میبینم هیچ کس نمیتونه نزدیکم شه به هر دلیلی دور میشن و پشت سرشو ...

یه قرآن کوچیک با خودت داشته باش طوری که به قرآن بی احترامی نشه هر روز ۵۰ آیه قرآن با صدای بلند بخون سوره بقره بزار پخش بشه سوره ناس و فلق زیاد بخون سوره تکویر را با صدای بلند ۳ بار بخون تو خونه وقتی خونه خلوته، هر شب هم بخون سوره تکویر خیلی کوتاهه

2790
2778
2791
2779
2792