2789
عنوان

طلسم شدم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 105 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثلا میخای از کجای قبرستون پیداش کنی؟!!! الکیه اینجور میگن که بهشون پول بدی که مثلا باطلش کنن .فقط ب ...

بهم گفتن دونفر بودن خیلیی عاشق هم دیگه بودن ۷ سال بچه نیاوردن ولی باهم خوش و خرم بودن بعدش ک خدا بهشون ی پسر داد براشون دعا کردن و هی از هم دور شدن دعا نویسه به شوهره گفته طلسمتون کردن و تو قبرستون چال کردن تا اونو پیدا نکنی مشکلتون حل نمیشه . اینم نتونسته پیدا کنه و جدا شدن 

اینو ک شنیدم یاد حرف اون دعانویسه ب خودم شدم و دارم سکته میکنم

اخه نشونه های طلسم رو خیلی تو زندگیم میبینم هیچ کس نمیتونه نزدیکم شه به هر دلیلی دور میشن و پشت سرشو ...

عزیژم اگر مجردی که اوضاع خیلیا همینه....گاهی رفتار ما زننده است ...گاهی مشکل ظاهری داریم که تو ذوق میزنه و یا بیکاری الان همه دنبال دختر کاری هستن 

منم حس میکنم طلسم شدم ازخداناراحتم....اصلامثل قبل نیستم ازخدادورشدم....حس خوبی به نمازوخداوقرآن ندارم همه دورشدن آخه کاری هم نکردم ‌‌..اصلاحالم یع جوریه زودگریع ام میگیره بیشتروقت هاناراحتم....خداکمک کنه دارم دیوونه می‌شم......حالانمیدونم حرز امام جواد نتیجه میده واسه من

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
بهم گفتن دونفر بودن خیلیی عاشق هم دیگه بودن ۷ سال بچه نیاوردن ولی باهم خوش و خرم بودن بعدش ک خدا بهش ...

من میگم هیچ ربطی نداره و اگر کسی اینکاره باشه خودش برات درمیاره و کاری براش نداره

بهم گفتن دونفر بودن خیلیی عاشق هم دیگه بودن ۷ سال بچه نیاوردن ولی باهم خوش و خرم بودن بعدش ک خدا بهش ...

نبابا الکی خودتو عذاب نده .همشون همینو میگن . بیخیال باش به زندگی عادیت ادامه بده موفق باشی

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.
منم حس میکنم طلسم شدم ازخداناراحتم....اصلامثل قبل نیستم ازخدادورشدم....حس خوبی به نمازوخداوقرآن ندار ...

تو طلسم نشدی

همزاد داری

هرجایی نباید بری که این مشکل برات پیش بیاد

حرز امام جواد رو بنویس همراهت باشه . دعای باز کردن بسته شده رو هم از مفاتبح الجنان پبدا کن بنویس همر ...

ببخشیدحرز امام جوادصغیرش یاکبیرش؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
نه گلم هیچ جا ایران نمیشه ایران جایگاه اول داره در داشتن مردمان اهل جادو 

خیر اشتباهه. جادو توی تمام دنیا هست ادم خرافاتی و اهل ابن چیزا هم همه جای دنیا هست. اولین رتبه ها توی جادوگرز هند و افریقاست بعد سرخ پوست ها و بقیه کشور ها. تازه افریقا من خیلی شنیدم از جادوی سیاه استفاده می کنند .